• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3: Ο χορός των πτώσεων!
Το μισό grid έπεσε, 2η νίκη για Mahindrα-Bagnaia
Νέα 30/10/2016 - 10:25

Ένας ακόμα δραματικός αγώνας για την κατηγορία της Moto3, μετά τον επεισοδιακό Γύρο του Phillip Island, με πολλές πτώσεις και τραυματισμούς για τους οδηγούς.

 

Από τους 31 οδηγούς της κατηγορίας μόνο οι 14 δεν έπεσαν ενώ τερμάτισαν οι 17 στο τέλος που σημαίνει ότι κάποιοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς.

 

Με την εκκίνηση του αγώνα και μόλις στη 2η στροφή της πίστας είχαμε πτώσεις για τους Migno, Sasaki - στη θέση του τραυματία Bastianini - και Guevara.

 

Λίγο αργότερα ήρθε μια τρομακτική πτώση του Jorge Martin, ο οποίος έπεσε στη μέση της πίστας κι από πίσω του ήρθαν οι Canet, Oettl, Bulega με τη μοτοσυκλέτα του ενός από αυτούς να τον χτυπάει!

 

Ο Martin μεταφέρθηκε στο κοντινό νοσοκομείο με ελικόπτερο με διάσειση στο κεφάλι, ενώ ο Bulega στο ίδιο περιστατικό πρέπει να έσπασε την κλείδα του.

 

Οι πτώσεις δεν σταμάτησαν όμως! Σε ένα πολύ περίεργο περιστατικό, στην 7, έπεσαν πέντε οδηγοί σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων!

 

Πρώτος έπεσε ο Adam Norrodin τον οποίο πλησίαζαν για να του ρίξουν γύρο οι τέσσερεις πρωτοπόροι, όταν ήρθε το μεγαλύτερο δράμα στον αγώνα! Οι τρεις από τους τέσσερεις μπροστά έπεσαν!

 

Πρώτος ήταν ο Joan Mir, πίσω του ο Brad Binder και οι δυο έπεσαν αστραπιαία περνώντας την 7! Στην τρίτη θέση ο Bagnaia δεν έκανε το λάθος κι έμεινε όρθιος, με τον Dalla Porta πίσω του να πέφτει κι αυτός!

 

Όμως δεν ήταν η τελευταία πτώση σ’ αυτό το σημείο, καθώς και ο Di Giannantonio περνώντας από το ίδιο σημείο έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του!

 

Ο Bagnaia είχε περάσει μπροστά και είχε μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Δεν έκανε το λάθος και κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη της καριέρας του και τη δεύτερη για την Mahindra!

 

Ο Kornfeil επέστρεψε στο βάθρο της Moto3 για πρώτη φορά μετά τον αγώνα της Valencia πέρυσι, ενώ και ο Bo Bendsneyder ανέβηκε στο βάθρο για δεύτερη φορά στην καριέρα του, μετά την 3η θέση του στο Silverstone.

 

Μετά την 7η θέση του στο Phillip Island - που ήταν το καλύτερό του αποτέλεσμα - ο Ramirez ανέβασε κι άλλο τον προσωπικό του πήχη και ήταν 6ος, πίσω από Quartararo και Locatelli.

 

Στο χαμό των πολλών πτώσεων ο Rodrigo έκανε κι αυτός το καλύτερό του αποτέλεσμα στην κατηγορία, όπως το ίδιο ισχύει και για τους Azmi (11ος) Valtulini και Petrarca που πήραν και τους πρώτους τους βαθμούς.

 

Πολύ άτυχη ήταν και η Maria Herrera, η οποία πήγαινε να κάνει το καλύτερό της αποτέλεσμα αλλά λίγο πριν το τέλος έπεσε κι αυτή - στην 15 - με αποτέλεσμα να σπάσει την κλείδα της και να διακοπεί οριστικά ο αγώνας.

 

Μάλιστα, επειδή δεν πρόλαβε μέσα στα πέντε λεπτά που προβλέπει ο κανονισμός να επιστρέψει με τη μοτοσυκλέτα της στα pits κι ενώ ήταν 8η στον 13ο γύρο, τελικά δεν μέτρησε η θέση της.

Επόμενο άρθρο »

Sepang: O Dovi 9ος διαφορετικός νικητής

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto2: Νίκη και Τίτλος για Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA