• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Qatar: ΕΔ1
Ξεκίνησε με το δεξί ο Rea!
Νέα 28/10/2016 - 19:19

Με την πρώτη θέση ολοκλήρωσε τις ΕΔ1 στην πίστα του Qatar ο Jonathan Rea, με τον Βρετανό άσο να αφήνει πίσω του τον δεύτερο για 0.263δ.

 

Το Qatar είναι ο τελευταίος Γύρος της χρονιάς για το Πρωτάθλημα των SBK-Motul και εκεί θα κριθεί οριστικά ο Τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

 

Ο Rea χρειάζεται μόλις μια 14η θέση σε έναν από τους δυο αγώνες, ωστόσο από την πρώτη στιγμή δήλωνε ότι θα μπει στην πίστα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Με χρόνο στο 1:58.197δ έφερε την Kawasaki του σε θέση ισχύος έναντι του ανταγωνισμού, με τον Chaz Davies να είναι στη δεύτερη θέση.

 

Για τον Βρετανό άσο της Ducati μοναδικό μέλημα είναι να κλείσει τη σεζόν με ακόμα ένα δυνατό αποτέλεσμα, προερχόμενος από δυο συνεχόμενα διπλά.

 

Ο Davies κυνηγά τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία από τον Tom Sykes, ο οποίος σήμερα το απόγευμα - ο Γύρος του Qatar είναι βραδινός - ήταν μόλις 13ος.

 

Στην τρίτη θέση είχαμε την Honda του Michael Van der Mark με τον Alex Lowes να κατατάσσεται 4ος και να έχουμε τέσσερεις διαφορετικούς κατασκευαστές στις πρώτες θέσεις!

 

Ο ομόσταυλος του Lowes στην Yamaha, ο Sylvain Guintoli, πλησίασε στα 44χιλ το χρόνο του Βρετανού κι έμεινε στην 5η θέση της λίστας με τους χρόνους.

 

Ο Hayden - που θέλει να ξεπληρώσει μ’ ένα καλό αποτέλεσμα την Ten Kate Honda που του επέτρεψε να αγωνιστεί στο MotoGP την προηγούμενη εβδομάδα - ήταν 6ος.

 

Η ιδιωτική Ducati του Xavi Fores ξεπέρασε για 0.250δ την εργοστασιακή Ducati του Davide Giugliano, με τις δυο BMW των Torres και De Rosa να κλείνουν τη δεκάδα.

 

Η Althea BMW Racing συνέχισε την παράδοσή της που θέλει να δίνει ευκαιρίες σε αναβάτες της από την κατηγορία Superstock 1000.

 

Έτσι και φέτος ανέβασε στη μεγάλη κατηγορία τον Rafaele De Rosa που πριν από μερικές εβδομάδες, στην Jerez, εξασφάλισε τον Τίτλο του Πρωταθλητή στην Superstock 1000.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Qatar: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Οδηγοί κατά Sepang!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA