• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οδηγοί κατά Sepang!
Έτσι όπως είναι, δεν είναι ασφαλής
Νέα 28/10/2016 - 18:59

Οι αλλαγές στην πίστα της Sepang ήταν απαραίτητες και κυρίως η αλλαγή της ασφάλτου, μιας και τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν παράπονα για τα επίπεδα πρόσφυσης.

 

Η πρόσφυση έχει βελτιωθεί και παράλληλα εξαφανίστηκαν και τα ενοχλητικά σαμαράκια, αλλά δεν είναι όλα ρόδινα και οι (αρκετοί) οδηγοί δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους.

 

Dovizioso: «Υπάρχουν υγρά σημεία σε κάθε τροχιά, σε κάθε στροφή! Είναι το ίδιο πρόβλημα όπως στις δοκιμές, αν και τότε το είχαμε στην 9 που τώρα δεν είναι θέμα. Θέλω ν’ ακούσω τι θα πουν στην Επιτροπή Ασφαλείας».

 

Iannone: «Η πρόσφυση είναι καλή, αλλά τα υγρά σημεία είναι πρόβλημα. Υπάρχουν παντού και δεν στέγνωναν ακόμα κι όταν όλη η άλλη πίστα ήταν στεγνή. Όταν περνάς από πάνω τους, η μοτοσυκλέτα γλιστράει».

 

Smith: «Η νέα άσφαλτος προσφέρει καλύτερο κράτημα από πριν, αλλά με τα βρεγμένα σημεία τα πράγματα έχουν γίνει περίπλοκα. Υπάρχουν τρία επικίνδυνα σημεία, όπως για παράδειγμα στην 5, όπου υπάρχει μια γραμμή για προσπέραση. Είναι ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να λυθεί, μιας και η άσφαλτος είναι επιπλέον σκούρα και δεν διακρίνεις τα βρεγμένα κομμάτια».

 

Pol Espargaro: «Τα βρεγμένα σημεία είναι πρόβλημα και το θέμα είναι ότι μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα τα πράγματα στους πρώτους γύρους του αγώνα, όταν όλοι είμαστε κοντά και προσπερνάει ο ένας τον άλλον. Συνήθως έχεις αρκετές γραμμές ν’ ακολουθήσεις, αλλά όχι εδώ. Αν περάσεις πάνω από ένα υγρό κομμάτι, απλά ελπίζεις να μείνεις όρθιος».

 

Petrucci: «Από τη μια είμαι χαρούμενος, διότι η νέα άσφαλτος έχει καλύτερη πρόσφυση τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο. Το πρόβλημα είναι ότι πάντα υπάρχουν βρεγμένα κομμάτια».

 

Redding: «Πίστευα ότι η νέα άσφαλτος θα ήταν καλύτερη, αλλά πολλές στροφές είναι ακόμα βρεγμένες. Δεν μ’ αρέσει. Είναι επικίνδυνο να οδηγείς σε τέτοιες συνθήκες».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Qatar: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Παρά τις δυσκολίες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA