• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi προς Yamaha
Να βελτιωθούμε στο δεύτερο μισό του αγώνα
Νέα 26/10/2016 - 10:53

Ο Rossi τονίζει ότι η Yamaha πρέπει να δουλέψει στο ρυθμό της Μ1 στο τελευταίο μισό του αγώνα, αν θέλει να παλέψει με τις Honda.

 

Η Yamaha έχει να κερδίσει αγώνα από το Montmelo της Βαρκελώνης, στις αρχές Ιουνίου, χάνοντας από τις Honda των Marquez και Crutchlow στους τελευταίους δυο αγώνες.

 

Ο Valentino Rossi κατάφερε να κάνει ένα καταπληκτικό αγώνα στο Phillip Island, σκαρφαλώνοντας από την 15η θέση της εκκίνησης στη 2η του αγώνα.

 

Ένα μεγάλο πρόβλημα της Μ1 είναι ο ρυθμός με φθαρμένα ελαστικά, σε αντίθεση με την RC213V που έχει καταφέρει να πάρει εφτά νίκες στους τελευταίους 9 αγώνες.

 

«Στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Crutchlow - που είναι δυνατός εδώ, στο Phillip Island - μου ξέφυγε. Ήταν πιο γρήγορος και δεν μπορούσα να κάνω κάτι», σχολίασε ο Rossi.

 

«Είχα δυσκολίες στο δεύτερο μισό του αγώνα και πιστεύω ότι - πέρα από τον πιο δυνατό κινητήρα - πρέπει να δουλέψουμε και σ’ αυτό το κομμάτι για το 2017».

 

«Μου έχει συμβεί πολλές φορές... στο Misano, στο Silverstone, στην Aragon. Το θέμα είναι ότι η Honda δείχνει πιο δυνατή στο δεύτερο μισό του αγώνα».

 

«Πρέπει να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα μας διότι, ακόμα και με κρύα λάστιχα, είμαστε γρήγοροι αλλά χάνουμε σε σχέση με τις Honda».

 

Ακόμα και η Suzuki πια δείχνει ότι είναι ανεβασμένη στο δεύτερο μισό του αγώνα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την αντεπίθεση του Vinales στο Phillip Island στο τέλος, όταν πήρε το δεύτερο συνεχόμενο βάθρο του.

 

«Ακόμα και σε σχέση με τις Suzuki χάνουμε στο δεύτερο μισό, με τον Vinales να είναι πιο γρήγορος στο τέλος. Ήμουν τυχερός που στην αρχή του έκανα τη διαφορά και γι’ αυτό στο τέλος πήρα τη 2η θέση».

Επόμενο άρθρο »

Τέλος η σεζόν για McPhee (;)

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Ο Luthi πλησιάζει τον Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA