• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Νίκησα τους δαίμονές μου!
Επέστρεψε το χαμόγελο στα χείλη του Ιταλού
Νέα 21/10/2016 - 18:10

Για τον Danilo Petrucci η σημερινή ημέρα σηματοδότησε την επιστροφή του στην πίστα που είχε πέσει κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών.

 

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες έκαναν ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Petrucci, ο οποίος όμως κατάφερε να ξεπεράσει τις φοβίες του από την πτώση του Φλεβάρη.

 

«Είμαι χαρούμενος απ’ αυτή την άποψη. Έπρεπε να κάνω μια καλή αρχή, χωρίς τους δαίμονες του Φεβρουαρίου», επισήμανε ο Petrux, του οποίου η δύναμη πάντως είναι στο βρεγμένο!

 

«Σήμερα όμως μισούσα τη βροχή. Βγήκα έξω και προσπάθησα να είμαι ήρεμος και σταδιακά κέρδιζα σε αυτοπεποίθηση. Μετά όμως άρχισε να βρέχει πολύ δυνατά».

 

«Κατάφερα όμως να βελτιώσω τους χρόνους μου. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τον καιρό, αλλά αν τελικά είναι στεγνό μόνο την Κυριακή, τότε θα είναι σαν να παίζεις λόττο».

 

«Μια τέτοιου είδους κατάσταση μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω και θα ήταν ωραία... δεν θα με πείραζε να έρθουν έτσι τα πράγματα».

 

«Το απόγευμα συνέχισα να βελτιώνω την αίσθησή μου στο βρεγμένο. Όμως στην ευθεία, με 5η ταχύτητα και με 6η, ο πίσω τροχός γλίστραγε πολύ».

 

«Πας με 300χλμ/ώρα και μπαίνεις στη στροφή με 200χλμ/ώρα. Το να οδηγείς σ’ αυτές τις συνθήκες έτσι, είναι ηλίθιο».

Επόμενο άρθρο »

Η απάντηση της Michelin

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ήταν άδικο για τον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα