• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SCHWANTZ: Θα οδηγήσει την Suzuki του '93 στην Indianapolis!
Αναβίωση ενός δίχρονου θρύλου.
Νέα 25/08/2009 - 11:02

Ο Kevin Schwantz θα οδηγήσει την Suzuki RGV500, με την οποία κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1993 στα 500cc, για μερικούς γύρους επίδειξης, αυτή την Κυριακή, στο Grand Prix της Indianapolis.

 

Ο Schwantz θα οδηγήσει την ανακατασκευασμένη μοτοσυκλέτα, στην Αμερικάνικη πίστα, στις 2:15, 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα για τα MotoGP. Ο Τεξανός πήρε 25 νίκες στην εντυπωσιακή του καρίερα στους αγώνες, όλες με την Suzuki. Ο μοναδικός Αμερικάνος αναβάτης με περισσότερες νίκες είναι ο Eddie Lawson, με 31.

 

Σε αυτήν την επίδειξη, ο Schwantz θα οδηγήσει για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, από το 1995, χρονιά της απόσυρσης του. "Πραγματικά ανυπομονώ να οδηγήσω! Έχουμε καινούρια λάστιχα από την Michelin, ειδικά γι' αυτήν την περίσταση. Σίγουρα, δε θα προσπαθήσω να χτυπήσω ένα γρήγορο χρόνο, αλλά θέλω πολύ να οδηγήσω στην πίστα της Indianapolis. Ο ήχος του δίχρονου V4 να δουλεύει στην πίστα, θα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο", δήλωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1993.

 

Παράλληλα, το Σάββατο στις 4:00, θα πραγματοποιηθεί μια επίδειξη της καινούριας κατηγορίας Moto2. H καινούρια αυτή κατηγορία σημαίνει το θάνατο των δίχρονων κινητήρων 250cc, και την αντικατάστασή τους με τετράχρονμους 600cc

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: "Η παραμονή του Lorenzo θα ωφελήσει την Yamaha."

« Προηγούμενο άρθρο

VERMEULEN: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο των Superbike.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα