• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VERMEULEN: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο των Superbike.
Ο Αυστραλός σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Πρωτάθλημα WSBK.
Νέα 25/08/2009 - 10:34

Ο Chris Vermeulen είναι γνωστό ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα της Suzuki, και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στα MotoGP. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι o Αυστραλός έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της επιστροφής του στα Superbike.

 

O Vermeulen, που παραμένει ο μοναδικός νικητής με Suzuki, στην τετράχρονη εποχή, βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την Tech 3 Yamaha και την LCR Honda, για συνεργασία την επόμενη χρονιά. Παράλληλα, σκέφτεται και τις ευκαιρίες του στο WSBK, για πρώτη φορά μετά το 2005.

 

Ο πρώην αναβάτης της Suzuki, επιβεβαίωσε τις επαφές του με την Yamaha, για την κατάληψη μιας R1, όπως και με την Honda, για επιστροφή του στην ομάδα της Ten Kate. Ο Vermeulen είχε κερδίσει το Τίτλο στα World Supersport για την ομάδα της Ten Kate και τερμάτισε δεύτερος στο Πρωτάθλημα, World Superbike.

 

"Θα το σκεφτόμουν. Πέρασα μερικά εκπληκτικά χρόνια εκεί, κερδίζοντας το Πρωτάθλημα World Supersport, και εξελίσσοντας την Fireblade. Μετά ήμουν δεύτερος για το Πρωτάθλημα World Superbikes και κέρδισα αρκετούς αγώνες", δήλωσε ο Αυστραλός.

 

"Τα πηγαίνω πολύ καλά με τους ανθρώπους της Ten Kate. Δεν είχαν μεγάλες επιτυχίες πρόσφατα, από τότε που έφυγε ο James (Toseland), και πρέπει να δούνε γιατί, και τι θα μπορούσε να γίνει." Σχετικά με μετάβαση στην ομάδα της Yamaha στα WSBΚ, πρόσθεσε: "Η Yamaha έχει δείξει ότι είναι γρήγορη φέτος, με τον Ben να μαθαίνει πολλές πίστες και να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Θα ήθελα να σκεφτώ σοβαρά και αυτή την επιλογή."

 

"Μιλάω με την Yamaha περισσότερο για συνεργασία στα MotoGP, αλλά πιστεύω ότι και η επιλογή για τα World Superbike έχει συζητηθεί με την ομάδα και το manager μου", ολοκλήρωσε ο Vermeulen.

Επόμενο άρθρο »

SCHWANTZ: Θα οδηγήσει την Suzuki του '93 στην Indianapolis!

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSA: Φιλοδοξεί να συνεχίσει τη φετινή του επιτυχία στην Αμερική.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα