• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia: Αισιοδοξία και δυσκολίες
Πίστη για τη 10αδα παρά την έλλειψη δεδομένων
Νέα 20/10/2016 - 11:50

Η Aprilia είναι σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, επιτυγχάνοντας όλο και πιο συχνά θέσεις μέσα στη δεκάδα, που ήταν και ο φετινός στόχος.

 

Στο Motegi τόσο ο Bautista, όσο και ο Bradl έβαλαν τις μοτοσυκλέτες τους μέσα στη δεκάδα, όπως είχαν κάνει τρεις εβδομάδες νωρίτερα στην πίστα της Aragon.

 

Η επόμενη πρόκληση ακούει στο όνομα Phillip Island και είναι σημαντική, διότι το εργοστάσιο απουσίαζε από τις χειμερινές δοκιμές εκεί και τα δεδομένα που έχουν είναι λίγα.

 

Ο καιρός πάντως, που δείχνει ότι είναι πολύ πιθανό να βρέχει όλο το τριήμερο, είναι ένας παράγοντας που θα εξισορροπήσει τα πράγματα, με το δίδυμο της ομάδας να πιστεύει ότι η 10άδα είναι ρεαλιστικός στόχος.

«Μετά το αποτέλεσμα στην Ιαπωνία είμαστε ενθουσιασμένοι για τον αγώνα στην Αυστραλία. Η πίστα είναι γρήγορη και απαιτητική και ο καιρός δεν θα κάνει εύκολα τα πράγματα».

 

«Πρέπει λοιπόν να κάνουμε καλή δουλειά από τα πρώτα δοκιμαστικά. Θα είναι σημαντικό να βρούμε την αίσθηση που έχουμε στους τελευταίους αγώνες. Η θέση στη 10άδα είναι ρεαλιστικός στόχος», τόνισε ο Bautista.

 

Ένα δυνατό αποτέλεσμα ψάχνει στην Αυστραλία και ο Bradl: «Μ’ αρέσει το Phillip Island... θα χρειαστούμε όμως ένα τελείως διαφορετικό set-up και αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση για εμάς».

 

«Είμαι αισιόδοξος όμως. Έχουμε εμπειρία με την RS-GP και ξέρουμε καλύτερα τι αλλαγές πρέπει να κάνουμε. Στόχος είναι να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που κάνουμε στους τελευταίους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Επιστρέφει στη Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία: Η συνέντευξη Τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA