• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
8 δευτ. χαμένα για τον Crutchlow
Βγήκε εκτός πίστας στον 17ο γύρο
Νέα 17/10/2016 - 13:32

Οι όποιες ελπίδες του Cal Crutchlow να πιέσει στο τέλος - εκμεταλλευόμενος το σκληρό μπροστινό ελαστικό που φόρεσε - εξανεμίστηκαν όταν έχασε 8 δευτ.

 

Ο λόγος ήταν ότι ο Βρετανός - ο μόνος, μαζί με τον Baz, με το σκληρό μπροστινό της Michelin - βγήκε εκτός πίστας εφτά γύρους πριν το τέλος.

 

Η έξοδος αυτή, χωρίς πτώση, του στέρησε κάθε ευκαιρία να παλέψει για κάτι καλό. Όταν επέστρεψε στην πίστα ήταν και πάλι έκτος αλλά τα οχτώ δευτερόλεπτα που έχασε δεν καλύπτονταν με τίποτα.

 

«Κρίμα... έκανα ένα λάθος και βγήκα εκτός πίστας και μετά έχασα οχτώ δευτερόλεπτα σε ένα γύρο», αποκρίθηκε ο Crutchlow μετά το τέλος του αγώνα.

 

«Είχα το σκληρό μπροστά, που ήταν η σωστή επιλογή για μένα και πίστευα ότι θα μπορούσα προς το τέλος του αγώνα να πιάσω τους μπροστά, ειδικά τον Dovi. Αλλά έκανα το λάθος».

 

«Ήταν δικό μου καθαρά λάθος. Αλλά το σημαντικό ήταν ότι έμεινα πάνω στη μοτοσυκλέτα καθώς περνούσα πάνω απ’ τα χαλίκια. Αυτά έχουν οι αγώνες όμως».

 

«Και πάλι όμως καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά είμαστε απογοητευμένοι διότι θα μπορούσαμε να παλέψουμε για το βάθρο στο τέλος».

 

Μετά και την πτώση του Lorenzo μπροστά, ο Cal Crutchlow κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση και να αυξήσει κατά 1β τη διαφορά του από τον Pol Espargaro στη βαθμολογία.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Συγχαρητήρια στον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Σωστή η στρατηγική του Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα