• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στρατηγικό βάθρο για Vinales
Κράτησε λάστιχο στην αρχή ο Ισπανός
Νέα 16/10/2016 - 17:09

Στη σωστή στρατηγική, σύμφωνα με τον Maverick Vinales, οφείλεται το τρίτο βάθρο του με την Suzuki!

 

Ο Ισπανός στην αρχή του αγώνα έβλεπε την πλάτη του εξαιρετικού Aleix Espargaro, ενώ ο ίδιος έδινε μάχη με τον Crutchlow για την 6η θέση.

 

Ωστόσο - όπως κάνει συχνά στους αγώνες - ήταν πολύ δυνατός στο δεύτερο μισό και έχοντα φυλάξει λάστιχο και εκμεταλλευόμενος και την πτώση του Lorenzo πήρε ένα ακόμα βάθρο.

 

«Δεν ξεκίνησα καλά και αποφάσισα να ακολουθήσω διαφορετική στρατηγική και να κρατήσω λάστιχο. Δέκα γύρους πριν το τέλος άρχισα να είμαι γρήγορος».

 

«Έφτασα τον Aleix αλλά έχασα πολύ χρόνο. Προσπάθησα να τον περάσω γρήγορα αλλά έκανα πολλά λάθη. Δίναμε μάχες και ο Dovi μπροστά έκανε διαφορά».

 

«Πάντως είμαι χαρούμενος διότι χτες τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα στις κατατακτήριες, αλλά σήμερα βρήκαμε λύσεις».

 

«Όταν είδα ότι ο Valentino ήταν εκτός, όπως και ο Lorenzo, είπα: οκ, τώρα έχω την τρίτη θέση. Προσπάθησα να μείνω ήρεμος και να φέρω τη Suzuki στο βάθρο».

 

«Είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε καλή δουλειά το πρωί. Κάναμε καλή δουλειά, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο και να είμαι ακόμα πιο γρήγορος».

 

Να θυμίσουμε ότι σήμερα ο Maverick Vinales έφτασε τα 100 Grand Prix στην καριέρα του, πανηγυρίζοντάς το με ένα ακόμα βάθρο.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Έπρεπε να χάσω το ‘15

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi και Vinales για τον Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα