• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2: ΕΔ3
Συνεχίζει να ξεχωρίζει ο Luthi
Νέα 15/10/2016 - 06:09

Δυνατή ήταν η παρουσία και σήμερα το πρωί του Tom Luthi, στις ΕΔ3 της Moto2 στην πίστα του Motegi για τον 15ο Γύρο της σεζόν.

 

Ο Ελβετός, όπως και χτες, εντυπωσίασε όχι μόνο στον ένα γύρο, αλλά και με τον πολύ καλό και σταθερό ρυθμό του, που του δίνει ένα προβάδισμα στις κατατακτήριες που θα γίνουν αργότερα.

 

Ο Luthi έκανε πέντε γύρους στο 1:50 στην πρώτη του έξοδο και άλλους τρεις στο χαμηλό 1:51, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Morbidelli με διαφορά 0.336δ.

 

Ο Morbido έδειξε και σήμερα πολύ καλά στοιχεία, με καλό ρυθμό, μένοντας μπροστά από τον Zarco για ένα δέκατο.

 

Ο Γάλλος ήταν ο τελευταίος που κατάφερε να κάνει χρόνους στο 1:50 σήμερα το πρωί - τρεις στο σύνολο - δείχνοντας και αυτός καλό ρυθμό. Έτσι έχει την ευκαιρία να ξεφύγει λίγο από τον Rins.

 

Ο τελευταίος τραυματίστηκε στη χτεσινή του πτώση στο αριστερό του χέρι, σ’ ένα πολύ άσχημο χρονικό σημείο για το Πρωτάθλημα, καθώς είμαστε στην αρχή των τριών συνεχόμενων Γύρων.

 

Ο Rins ήταν μόλις 27ος από τους 30 αναβάτες της κατηγορίας, μιας και ο Miguel Oliveira - τραυματισμένος στην κλείδα του από προηγούμενο Γύρο - τέθηκε οριστικά εκτός Motegi.

 

Ο Baldassarri ήταν ο πρώτος μιας σειράς οδηγών στο 1:51.1, με τον Folger, τον Alex Marquez και τον Nakagami να τον ακολουθούν. Η μεταξύ τους διαφορά δεν ξεπέρασε τα 72χιλ!
 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Axel Pons, Hafizh Syahrin και Sandro Cortese, με τον τελευταίο να είναι από τους ελάχιστους αναβάτες που κατάφεραν να βελτιώσουν χρόνο στον τελευταίο τους γύρο.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto3: Ο Ono την pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez 1ος στις ΕΔ3 στο Motegi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA