• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez 1ος στις ΕΔ3 στο Motegi
Ο Lorenzo στο νοσοκομείο μετά από highside!
Νέα 15/10/2016 - 05:44

O Marc Marquez έκανε πρώτος από όλους έναν πολύ καλό χρόνο στο 1:44.987 και μετά έκανε μια σειρά πολύ γρήγορων γύρων στο χαμηλό 1'45'' κερδίζοντας τις εντυπώσεις στις Ελεύθερες Δοκιμές 3. Ο Cal Crutchlow στο τέλος όταν οι περισσότεροι οδηγοί φόρεσαν ένα καινούργιο μαλακό λάστιχο κατάφερε να πλησιάσει την εργοστασιακή Honda στα 39 χιλιοστά του δευτερολέπτου και έτσι να πάρει τη 2η θέση μπροστά από τον Andrea Dovizioso και την Ducati που έμειναν άλλα 31 χιλιοστά πιο πίσω και έτσι οι τρεις πρώτοι έχουν διαφορά μεταξύ τους μικρότερη από ένα δέκατο του δευτερολέπτου.

Ο Hector Barbera, με την εργοστασιακή Ducati του τραυματία Andrea Iannone, έκανε την έκπληξη και με το μαλακό λάστιχο πήρε την 4η θέση, πολύ κοντά στους τρεις πρώτους. Ακολουθούν οι δύο εργοστασιακές Suzuki, με τον Aleix Espargaro να κερδίζει τον ομόσταυλό του Maverick Vinales. Ακολούθησαν τρεις Yamaha: Valentino Rossi, Pol Espargaro και Jorge Lorenzo. Ο Rossi δυσκολεύτηκε και δεν κατάφερε κάτι καλό, ενώ ο Pol Espargaro έδειξε δυνατός.

Ο Lorenzo από την πλευρά του, στάθηκε άτυχος και μάλλον απρόσεκτος, αφού με ένα καινούργιο λάστιχο στα τελευταία λεπτά, στο ξεκίνημα της προσπάθειας για έναν καλό χρόνο, έπεσε από highside και κτύπησε και στο κεφάλι του, κάτι που επέβαλε στους γιατρούς να τον στείλουν με το ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο για περαιτέρω κρανιακές εξετάσεις.

Στη μεγάλη μάχη για την 10η θέση που δίνει την πρόκριση στις Κατατακτήριες 2, ο Danilo Petrucci κέρδισε τον ομόσταυλό του στην Pramac-Ducati, τον Scott Redding!

Η Aprilia του Bradl ακολούθησε, δείχνοντας την άνοδο της Ιταλικής μάρκας, με διαφορά μόλις 1'' από την κορυφή. Ο Hernadez πήρε την 13η θέση μπροστά από την έκτακτη συμμετοχή της Yamaha, τον Ιάπωνα Nakasuga.

Στην 17η θέση ο δοκιμαστής της Honda Hiroshi Aoyama που αντικατέστησε τον τραυματία Pedrosa, ενώ ο άλλος χθεσινός τραυματίας, ο Eugene Laverty δεν πήρε μέρος στις δοκιμές περιμένοντας το ΟΚ των γιατρών για τις ΕΔ4! Ο Mike Jones που πήρε τη θέση του Barbera στην Avintia βελτιώθηκε σημαντικά σε χρόνο σήμερα.

 

Πλήρη αποτελέσματα στα συνοδευτικά αρχεία.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA