• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Η πτώση του Dani;
Δείχνει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει για τον Τίτλο!
Νέα 14/10/2016 - 17:36

Τέσσερεις αγώνες πριν το τέλος του Πρωταθλήματος και ο Marc Marquez απολαμβάνει μια διαφορά 52β από τον δεύτερο Valentino Rossi, έχοντας στο Motegi την πρώτη του ευκαιρία να πάρει τον Τίτλο.

 

Όμως μια πτώση, αυτή του Dani Pedrosa που έσπασε την κλείδα του και είναι στην Ισπανία για να χειρουργηθεί, δείχνει για ποιό λόγο κανείς δεν πρέπει να θεωρεί τελειωμένη υπόθεση τον φετινό Τίτλο!

 

«Πάντα είμαστε στο όριο», εξηγεί ο Marquez. «Και όταν λέμε ότι το Πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο αυτό εννοούμε... άλλωστε μια πτώση μπορεί ν’ αλλάξει τα πάντα».

 

Στη συνέχεια δήλωσε απογοητευμένος για τον ομόσταυλό του, ο οποίος είχε αυτό τον τραυματισμό την ώρα που η απόδοσή του στους τελευταίους αγώνες ήταν πολύ καλή.

 

«Είμαι απογοητευμένος για την πτώση του Dani... ήταν ο πρώτος του γύρος και ήταν μια περίεργη πτώση. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση επειδή είναι σημαντικός για την ομάδα κι επειδή ο κανονικός Dani επέστρεφε».

 

Πτώση στις ΕΔ2 είχε και ο Marc Marquez, αλλά με πολύ λίγα χιλιόμετρα στην αργή 10 από την οποία - πτώση - ο 23χρονος βγήκε αλώβητος. Λίγο νωρίτερα είχε κάνει ένα ωραίο σώσιμο.

 

«Στους τελευταίους αγώνες φαίνεται ότι πέφτω κάθε Παρασκευή. Φυσικά δεν το θέλω, αλλά κάποιες φορές λέω ότι δεν θα δοκιμάσω το σκληρό ελαστικό για να μην πέσω και τελικά στον αγώνα σκέφτομαι μήπως ήταν τελικά η σωστή επιλογή».

 

Μιλώντας για τη σημερινή ημέρα, που κατάφερε να πάρει τη 2η θέση στις ΕΔ1 και την 4η στις ΕΔ2, ο Marquez τόνισε ότι ήταν πιο κοντά στην κορυφή απ’ ότι υπολόγιζε.

 

«Περίμενα ότι θα είμαι εκεί, αλλά πιο μακριά από τους πρώτους», σχολίασε. Η διαφορά του από τον Lorenzo ήταν μόλις 0.152δ. «Φαίνεται ότι είμαστε κοντά, πολύ κοντά. Ειδικά σε ρυθμό».

 

«Για την ώρα ο Lorenzo είναι ο πιο γρήγορος αναβάτης και μετά εγώ, ο Vinales, ο Valentino, ο Dovizioso έχουμε λίγο-πολύ τον ίδιο ρυθμό».

Επόμενο άρθρο »

Επιβεβαιώνει ο Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Jerez: ΕΔ1 - ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA