• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Jerez: ΕΔ1 - ΕΔ2
Sykes προ Davies και ο Rea 9ος!
Νέα 14/10/2016 - 17:20

Πολύ μικρές οι διαφορές στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας για τα SBK-Motul, ο προτελευταίος Γύρος των οποίων διεξάγεται στην πίστα της Jerez.

 

Οι πρώτοι 15 αναβάτες ήταν με διαφορά στο ένα δευτερόλεπτο, καθώς ο Sykes (Kawasaki) έγραφε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας με 1:41.739!

 

O Sykes ήταν μόλις δέκατος το πρωί στις ΕΔ1, αλλά το απόγευμα ανέβασε την απόδοσή του, καταφέρνοντας να κερδίσει - έστω και οριακά - τον Chaz Davies, της Ducati.

 

Ο τελευταίος, χωρίς να χάσει τίποτα όπως χαρακτηριστικά δήλωνε πριν τον Γύρο αυτό, ήταν σταθερά στις πρώτες θέσεις κι έκλεισε την ημέρα στη 2η θέση μόλις 38χιλ πίσω από τον Sykes.

 

Ο τελευταίος πέρα από τον ένα γύρο, είχε και δυνατό ρυθμό αγώνα! Στην τρίτη θέση ήταν ο Lowes της Yamaha με τους τρεις πρώτους να έχουν μεταξύ τους διαφορά κάτω από ένα δέκατο.

 

Από την έκτη θέση το πρωί στις ΕΔ1, ο Van der Mark έφτασε να διεκδικεί ακόμα και την πρώτη θέση στα πρώτα στάδια των ΕΔ2. Με την Honda του Ολλανδού μπροστά, είχαμε 4 κατασκευαστές στις πρώτες θέσεις!

 

Ο πρωτοπόρος των ΕΔ1 Xavi Fores, δεν κατάφερε να επαναλάβει την πρωινή του εμφάνιση αλλά έμεινε μπροστά καθώς έκλεισε την πεντάδα πάνω στην Ducati του.

 

Εντυπωσιακός ήταν το απόγευμα ο Guintoli (Yamaha) που ανέβηκε στην 6η θέση κατεβάζοντας 1.2δ τον πρωινό του χρόνο! Πίσω από τον Γάλλο ήταν ο Hayden με την Honda του.

 

Ο Leon Camier κατάφερε να επανέλθει δριμύτερος μετά την πτώση του στις ΕΔ1  και πήρε θέση μέσα στη δεκάδα των πρώτων. Αν και με διαφορά μόλις στα 0.359δ από την κορυφή, ο Rea δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 9η θέση.

 

Ο Ιρλανδός, που έχει την πρώτη του ευκαιρία για τον Τίτλο στην Jerez, ήταν έβδομος το πρωί στις ΕΔ1 και πέρασε απευθείας στην SP2, όπως και ο Davide Giugliano της Ducati που ήταν δέκατος.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Η πτώση του Dani;

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Θετική ημέρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA