• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Κάτι να κάνουμε!
Ο Sykes για το σημαντικό Γύρο της Jerez
Νέα 13/10/2016 - 18:29

Ο Tom Sykes ξέρει πολύ καλά πόσο σημαντικός είναι ο Γύρος της Jerez αυτό το Σ/Κ, καθώς ο Βρετανός θα προσπαθήσει να μειώσει τη διαφορά των 48β από τον Rea στο Πρωτάθλημα.

 

Οι ελπίδες να πάρει τον Τίτλο δεν έχουν σβήσει, ωστόσο τόσο στην Γερμανία όσο και στην Γαλλία δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

 

Δυο Γύροι και τέσσερεις αγώνες απομένουν για το τέλος, με τον Sykes να ξέρει καλά ότι δεν πρέπει να φύγει από την Jerez έχοντας δώσει στον αντίπαλό του ένα προβάδισμα 51β.

 

«Ανυπομονώ ν’ ανέβω και πάλι στη μοτοσυκλέτα, σ’ ένα κομβικής σημασίας Σ/Κ. Απλά ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι! Αυτό χρειαζόμαστε μόνο και μετά θα είμαστε και πάλι στη μάχη».

 

«Στην Γαλλία βρήκαμε κάτι καλό και ήμασταν γρήγοροι στο βρεγμένο. Στο τέλος όμως, ήταν οι λίγοι βρόχινοι αγώνες φέτος που μου στοίχισαν».

 

«Όλα πάντως πάνε καλά όσον αφορά στην προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν. Εδώ που είμαστε τώρα, σημαίνει ότι οπωσδήποτε έχουμε την ταχύτητα στο στεγνό».

 

«Παράλληλα κάναμε και δοκιμές εδώ στην Jerez κι έχουμε τα δεδομένα από τότε. Βέβαια έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας, αλλά ελπίζω ότι όλα κυλήσουν ομαλά στην Ισπανία».

Επόμενο άρθρο »

To «όνειρο» του Barbera!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Λιγότερη πίεση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα