• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Λιγότερη πίεση!
Ξέρουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε πίστα
Νέα 13/10/2016 - 15:55

Ο στόχος για τον Maverick Vinales είναι να καταφέρει μέχρι το τέλος της σεζόν να μπει σφήνα στους fantastic 4.

 

Ο Ισπανός άσος της Suzuki είναι στην πέμπτη θέση, πίσω από τον Dani Pedrosa, με τη μεταξύ τους διαφορά να μην ξεπερνά τους έξι βαθμούς.

 

Ο επόμενος Γύρος στην Ιαπωνία είναι αρκετά σημαντικός, καθώς όχι μόνο είναι ο πρώτος μιας πολύ δύσκολης περιόδου, αλλά είναι και ο εντός έδρας και για την Suzuki.

 

Για τον Vinales πάντως έχει και μια παραπάνω σπουδαιότητα, καθώς ο μελλοντικός άσος της Yamaha θα συμπληρώσει την Κυριακή εκεί, 100 Grand Prix στην καριέρα του.

 

«Νοιώθω καλά για το Motegi, θα έχουμε την υποστήριξη του κόσμου, ενώ θα έρθουν και πολλοί από το εργοστάσιο της Suzuki».

 

«Από την πλευρά μου έχω αυτοπεποίθηση, μεγαλώνουμε σε κάθε αγώνα και τώρα ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε πίστα».

 

«Είναι καλό συναίσθημα, διότι μας επιτρέπει να δουλεύουμε χωρίς πίεση και να εστιάζουμε στις μεθόδους μας. Έχει βελτιωθεί η μοτοσυκλέτα, αλλά και η δική μας κατανόηση των ηλεκτρονικών και των ρυθμίσεων».

 

«Στο Motegi θα έχουμε την ευκαιρία να συγκεντρώσουμε περισσότερα δεδομένα  και να τα δώσουμε απευθείας στους Ιάπωνες εξελικτές, που θα είναι μια ανταμοιβή για τις προσπάθειές τους αλλά και μια ένεση ενθουσιασμού για να πετύχουν ακόμα περισσότερα».

 

«Πέρυσι η βροχή είχε περιπλέξει το Σ/Κ μας κι έτσι είμαι χαρούμενος που πλέον έχουμε διαφορετικές λύσεις ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο βρεγμένο».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Κάτι να κάνουμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα