• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P. Espargaro: Ιδιαίτερο το Motegi!
Θα τα δώσει όλα για να φτάσει τον Crutchlow
Νέα 12/10/2016 - 13:27

O Pol Espargaro τόνισε στις δηλώσεις του πόσο ιδιαίτερο είναι γι’ αυτόν το Motegi αλλά και η Ιαπωνία γενικότερα, φέρνοντας στο μυαλό του τις δυο σημαντικές του επιτυχίες με την Yamaha στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka.

 

Για τον Polyccio είναι οι τελευταίοι αγώνες με τα χρώματα της Tech3 και σίγουρα θέλει να κλείσει τη σεζόν ως ο κορυφαίος δορυφορικός αναβάτης. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να γεφυρώσει τη διαφορά των 9β που τον χωρίζει από τον Cal Crutchlow.

 

«Όπως πάντα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε στην Ιαπωνία και σκοπεύω να πάρω ένα δυνατό αποτέλεσμα για να ξεπληρώσω την Yamaha μέσα στην πατρίδα της».

 

«Οι Ιάπωνες φίλαθλοι είναι ιδιαίτεροι για μένα κι έχω περάσει πολύ καλές στιγμές στη χώρα αυτή, όπως τις δυο νίκες στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka, αλλά και το 2013 που εδώ εξασφάλισα τον Τίτλο του Πρωταθλητή της Moto2 κατακτώντας τη νίκη».

 

«Επομένως ο αγώνας στο Motegi πάντα θα έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και φέτος θα τα δώσω και πάλι όλα. Έχουμε σκαμπανεβάσματα, αλλά με δυο εβδομάδες κενό από την Aragon, νοιώθω έτοιμος και με αυτοπεποίθηση».

 

«Το Motegi είναι μια απαιτητική πίστα, ειδικά στα φρένα, αλλά η ομάδα της Tech3 κι εγώ θα ξεκινήσουμε αμέσως τη δουλειά και είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε μια καλή πρώτη ημέρα, ώστε να βάλουμε τα θεμέλια για ένα δυνατό αποτέλεσμα στο τέλος του Σ/Κ».

Επόμενο άρθρο »

Ντεμπούτο της GP17

« Προηγούμενο άρθρο

Μηνύματα μέσω πίνακα οργάνων!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA