• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha μπλοκάρει τον Jorge
Δεν τον αφήνει να πάρει μέρος στο τεστ της Jerez
Νέα 11/10/2016 - 11:09

Είναι γνωστό ότι ο Jorge Lorenzo θα πάρει μέρος στο επίσημο τεστ στην Valencia οδηγώντας την Ducati, όμως κάτι τέτοιο δεν θα μπορεί να το κάνει και μερικές ημέρες αργότερα, στην Jerez.

 

Ο Ισπανός πήρε το οκ από την Yamaha για το επίσημο τεστ στην Ισπανική πίστα, όμως δεν έγινε το ίδιο όταν η Ducati έκανε αίτημα στους μπλε να αφήσουν τον Lorenzo να πάρει μέρος στις ιδιωτικές δοκιμές τους στην Jerez.

 

Η Ducati έχει κλείσει την πίστα για τις 23 και 24 Νοεμβρίου, πριν την απαγόρευση Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου και περίμεναν ότι οι μπλε θα έδιναν την άδειά τους για συμμετοχή του Lorenzo, μιας και ο Ισπανός έχει συμβόλαιο με την Yamaha μέχρι 31/12.

 

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, όπως αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες στην Gazzetta dello Sport ο Αθλητικός Διευθυντής της Ducati, Davide Tardozzi.

 

«Προσπαθήσαμε να βρούμε λύση με κάθε δυνατό τρόπο, αλλά ήταν σαν να χτυπούσαμε τον τοίχο», ήταν τα λόγια του, ενώ έσπευσε να τονίσει ότι οι κόκκινοι επέτρεψαν κάτι αντίστοιχο για τον Iannone.

 

«Ούτε καν που μας πέρασε από το μυαλό να μην τον αφήσουμε. Κάτι τέτοιο, στα πλαίσια του ευ αγωνιζεσθαι, πρέπει να επιτρέπεται και αυτό πιστεύουμε κι εμείς».

 

Να σημειωθεί ότι και η Suzuki έδωσε άδεια στον Maverick Vinales να είναι στις δοκιμές της Yamaha επίσης στις 23 και 24 Νοέμβρη στην Sepang.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Λίγο πριν το Motegi!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul 2017

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA