• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Η μάχη μου με τον Rossi;
Περιορίζεται μόνο μέσα στην πίστα!
Νέα 07/10/2016 - 13:14

Η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Marc Marquez και στον Valentino Rossi είναι κάτι που στιγμάτισε και θα συνεχίζει να στιγματίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Οι δυο τους μέσα στις πίστες είναι ικανοί να μας προσφέρουν θέαμα υψηλοτάτου επιπέδου, δυστυχώς όμως από πέρυσι η μεταξύ τους μάχη ξεπέρασε ακόμα και τα όρια του αγαπημένου μας αθλήματος.

 

Ειδικά πάντως μετά την πρώτη χειραψία των δυο στην Βαρκελώνη (ακολούθησαν κι άλλες) , τα πράγματα δείχνουν να εξομαλύνονται. Περασμένα ξεχασμένα λοιπόν;

 

Σε καμμία περίπτωση! Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από μια αναφορά του Valentino Rossi στον τηλεοπτικό σταθμό BT Sport της Αγγλίας, όταν επανέλαβε ότι του έκλεψαν τον Τίτλο το 2015.

 

Η χρονική συγκυρία που επέλεξε να επανέλθει σε αυτές τις δηλώσεις, μόνο τυχαία δεν είναι σύμφωνα με τον Marc Marquez, όταν τον πληροφόρησαν σχετικά.

 

Ο Ισπανός άσος της Honda είπε για τον μεγαλύτερο αντίπαλό του στη μάχη για τον φετινό Τίτλο: «Για να είμαι ειλικρινής, με εξέπληξε που επέστρεψε και πάλι σ’ αυτό το θέμα».

 

«Ωστόσο πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και ο Valentino έχει μεγάλη εμπειρία σ’ αυτές τις καταστάσεις. Ξέρει να παίζει πολύ καλά τα χαρτιά του».

 

Πάντως μετά ακολούθησαν δηλώσεις από την πλευρά του Ισπανού που έδειξαν ξεκάθαρα ότι δεν επιθυμεί σε καμμία περίπτωση να «τσιμπήσει» και να ρίξει λάδι στη φωτιά.

 

«Θέλω να συνεχίσω τις μάχες μου στην πίστα και δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου τι γίνεται εκτός. Δεν θέλω να μπλέξω σε τέτοιες καταστάσεις».

Επόμενο άρθρο »

Οπωσδήποτε να κερδίζουμε την KTM!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Ο Iannone σκέφτεται μόνο τον εαυτό του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA