• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Doohan: Το GP του Miller!
Στην Αυστραλία μπορεί να είναι στους πρώτους
Νέα 06/10/2016 - 12:55

Η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του Jack Miller στη μεγάλη κατηγορία, ήταν όταν φέτος στο Assen κατάφερε - στο βρεγμένο - να πάρει την πρώτη νίκη της καριέρας του.

 

Λίγο πριν τους τρεις συνεχόμενους αγώνες στην Ανατολή, ο Mick Doohan τονίζει ότι ο Miller μπορεί να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα στο Phillip Island με τον απρόβλεπτο καιρό.

 

«Με την κατάσταση του καιρού στην Victoria και λίγο πριν το GP, μπορεί στην πραγματικότητα ο αγώνας εκεί να εξελιχθεί στο GP του Miller», σχολίασε ο Doohan.

 

«Είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στην Αυστραλία. Η δομή της πίστας εκεί μπορεί να δείξει ότι είναι ικανός και στο στεγνό να μείνει κοντά στους πρώτους».

 

«Έχουμε οχτώ διαφορετικούς νικητές φέτος και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει μέχρι το τέλος».

 

Ο Mick Doohan μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τον Valentino Rossi, ο οποίος στον 20ο του χρόνο στο Πρωτάθλημα, είναι δεύτερος στη βαθμολογία πίσω από τον Marquez.

 

«Δεν τον έχω δει τόσο ενθουσιασμένο για τους αγώνες, από τότε που τον έβλεπα για πρώτη φορά στο MotoGP. Δεν γίνεται νεότερος αλλά ούτε είναι πιο αργός».

 

«Δεν έχω ιδέα για ποιον λόγο θέλει, μετά από 20 χρόνια στην κορυφή, να πιέζει τόσο τον εαυτό του, αλλά ό,τι κι αν είναι κάνει καλό στο άθλημα».

 

«Οπωσδήποτε είναι αυτός ο λόγος που όλοι ανοίγουν την τηλεόρασή τους ή πηγαίνουν στη κάθε πίστα για να αγοράσουν εισιτήριο».

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Η σύνθεση της Leopard Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Τέλος η Team Italia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA