• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Σημαντικός ο κάθε βαθμός!
Ικανοποιημένος έφυγε από την Γαλλία ο Rea
Νέα 03/10/2016 - 10:54

Με ικανοποίηση έφυγε από το Magny-Cours ο Jonathan Rea, έχοντας καταφέρει και πάλι - έστω οριακά - να αυξήσει τη διαφορά του από τον Sykes.

 

Έχοντας χάσει από τον ομόσταυλό του στο πρώτο σκέλος, ο Rea μπλέχτηκε σε μια έντονη μάχη με τον Sykes και στο δεύτερο αγώνα.

 

Καθώς όμως έγινε το λάθος και ανοίχτηκαν στην 5, πλέον το αποκλειστικό ενδιαφέρον του Rea ήταν να τερματίσει μπροστά από τον Sykes, κάτι που στο τέλος κατάφερε.

 

Έτσι πήρε τη δεύτερη θέση και άφησε τρίτο τον Sykes, κάτι που - σε συνδυασμό με τον πρώτο αγώνα - αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά κατά έναν βαθμό.

 

«Προσπάθησα να σχεδιάσω την προσπέρασή μου στον Tom, διότι είναι δυνατός πια και είναι πολύ δύσκολο να τον περάσει κανείς», σχολίασε ο Rea.

 

«Όταν τον πέρασα όμως στα φρένα, δυστυχώς ο Chaz μας πέρασε. Μετά προσπάθησα να περάσω γρήγορα και πάλι τον Tom, αλλά η διαφορά με τον Chaz ήταν μεγάλη».

 

«Ίσως πέρασα παραπάνω ώρα απ’ ότι έπρεπε πίσω από τον Tom, αλλά οδηγεί τόσο ωραία. Είμαι χαρούμενος όμως επειδή η δεύτερη θέση ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα».

 

«Πρέπει να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα σε κάποιους τομείς, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Η διαφορά είναι στους 48β και είναι ωραία να την αυξάνεις, έστω και λίγο».

 

«Τα Πρωταθλήματα πολλές φορές κατακτώνται με έναν βαθμό διαφορά κι έτσι ο κάθε ένας βαθμός είναι σημαντικός».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Το πιο σημαντικό διπλό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA