• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Το πιο σημαντικό διπλό!
Ο Davies μιλά για τη νίκη του στο Magny-Cours
Νέα 03/10/2016 - 10:16

Μεγαλύτερη απόδειξη για την ανταγωνιστικότητα της Ducati από το διπλό στη Γαλλία - και σε διαφορετικές συνθήκες - δεν θα μπορούσε να υπάρξει, σύμφωνα με τον Chaz Davies!

 

Ο αναβάτης των κόκκινων κατάφερε να πάρει χτες το τρίτο φετινό διπλό του, παλεύοντας με τον ανταγωνισμό σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες.

 

Στον πρώτο αγώνα πήρε το ρίσκο με τα ενδιάμεσα ελαστικά - σε μια πίστα που στέγνωνε - κι έκανε τη διαφορά από τους υπόλοιπους, ενώ στο δεύτερο στεγνό σκέλος περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία του.

 

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο», ήταν τα πρώτα λόγια του Davies. «Άρπαξα την ευκαιρία μόλις εμφανίστηκε, αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι θα ερχόταν», είπε για τη φάση που Rea και Sykes ανοίχτηκαν στον 2ο αγώνα και τους πέρασε εύκολα.

 

«Δυσκολευόμουν στην αρχή έχοντας τον ίδιο ρυθμό όπως την Παρασκευή, στο μεσαίο 1:38. Ήταν επίσης δύσκολο να περάσεις τις Kawasaki, καθώς δεν έβλεπα που θα μπορούσα να το κάνω, χωρίς να πάρω τεράστιο ρίσκο».

 

«Έτσι έπρεπε ν’ αφήσω τα πράγματα να δουλέψουν από μόνα τους κι έτσι έγινε, με τον Tom και τον Jonathan να πιέζει ο ένας τον άλλον και ν’ ανοίγονται».

 

«Απλά άρπαξα την ευκαιρία και πίεσα για να κάνω μια διαφορά ανάμεσα σ’ εμένα και σ’ αυτούς. Ήταν ένα από τα πιο σημαντικά Σ/Κ στην καριέρα μου».

 

«Και αυτό επειδή καταφέραμε να κερδίσουμε σε πολύ διαφορετικές συνθήκες, αποκομίζοντας τους καρπούς των κόπων και της σκληρής δουλειάς μας».

 

Ο Davies διανύει χωρίς αμφιβολία την καλύτερή του σεζόν στα SBK, έχοντας πάρει εφτά νίκες μέχρι στιγμής, έχοντας ξεπεράσει το προσωπικό ρεκόρ των πέντε νικών του (2015).

 

Μαθηματικά έχει ακόμα ελπίδες για τον Τίτλο, καθώς μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή και τον Jonathan Rea στους 81β, αλλά ο πραγματικός στόχος του είναι η 2η θέση και ο Sykes.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Σημαντικός ο κάθε βαθμός!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Magny-Cours: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA