• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: «Το επίπεδο είναι εξαιρετικά υψηλό»
Στις προηγούμενες δύο επισκέψεις του στο Assen ως αγωνιζόμενος στη μεγάλη κατηγορία, ο Dani Pedrosa είχε μια τρίτη και μια τέταρτη θέση.
Νέα 25/06/2008 - 00:00
Στις προηγούμενες δύο επισκέψεις του στο Assen ως αγωνιζόμενος στη μεγάλη κατηγορία, ο Dani Pedrosa είχε μια τρίτη και μια τέταρτη θέση.

Φέτος, θα προσπαθήσει για κάτι καλύτερο. Στο Donington τερμάτισε τρίτος βλέποντας τη διαφορά του από τον Rossi να ανοίγει στους έντεκα βαθμούς. Όχι ότι είναι τεράστια διαφορά, απλά γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να αποφύγει τα λάθη και τις κακοτοπιές.

Και σε αυτόν τον αγώνα, ο Pedrosa θα εμπιστευτεί τον κινητήρα με τις συμβατικές βαλβίδες, σε αντίθεση με τον Nicky Hayden που θα χρησιμοποιήσει αυτόν με τις πνευματικές.

«Στο Assen θέλουμε καλύτερο αποτέλεσμα απ' αυτό που πήραμε στο Donington. Πρώτα απ' όλα ελπίζω ο καιρός να μείνει στεγνός για να μπορέσουμε όλοι να προετοιμαστούμε καλύτερα για τον αγώνα. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας γιατί το επίπεδο στα MotoGP είναι εξαιρετικά υψηλό», σχολίασε ο Pedrosa και πρόσθεσε: «Τo Assen ήταν μια πολύ ωραία πίστα, αλλά οι αλλαγές που έγιναν προ διετίας κατέστρεψαν κάποια από τα χαρακτηριστικά της. Το οδόστρωμα είναι αρκετά ομαλό, πράγμα που είναι καλό, αλλά δεν έχει τόσο καλό κράτημα όσο άλλες πίστες. Αγαπημένο μου κομμάτι είναι το τελευταίο σικέιν, στο οποίο έχουν γίνει στο παρελθόν μεγάλες μάχες. Είναι δύσκολο να βρεις το σωστό set-up παρά το γεγονός ότι το νέο layout δεν απαιτεί ιδιαίτερες ρυθμίσεις όπως το παλιό. Πρέπει να προετοιμάσεις τη μοτοσυκλέτα του κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ευκίνητη και να έχει καλό κράτημα. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί στην πίστα αλλά και στην πόλη, είναι η πιο παραδοσιακή και κλασική του Πρωταθλήματος».

Επόμενο άρθρο »

AΠΟΣΤΟΛΗ Α-STYLE ΤΤ ASSEN: O Stoner άπιαστος το πρωί

« Προηγούμενο άρθρο

Eπιστρέφει στο Assen o Capirex

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA