• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Eπιστρέφει στο Assen o Capirex
Ο Loris Capirossi είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση μετά τον τραυματισμό του μετά τη σύγκορυση που είχε με τον Alex de Angelis κατά τη διάρκεια του αγώνα της Catalunya.
Νέα 24/06/2008 - 00:00
Ο Loris Capirossi είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση μετά τον τραυματισμό του μετά τη σύγκορυση που είχε με τον Alex de Angelis κατά τη διάρκεια του αγώνα της Catalunya.

Ο πολύπειρος Ιταλός έσπασε το δεξί του χέρι και απουσίασε από το GP του Donington Park με τον Ben Spies να τον αντικαθιστά.

Στο Assen όμως όπου το Σάββατο 28/6 διεξάγεται ο 9ος αγώνας της χρονιάς, ο Capirex επιστρέφει. «Είμαι 100% σίγουρος ότι μπορώ να οδηγήσω και ανυπομονώ να επιστρέψω στη μοτοσυκλέτα μου. Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο για μένα να παρακολουθώ απ' έξω τον αγώνα του Donington, αλλά θέλω να πω ότι ο Ben (Spies) έκανε εξαιρετική δουλειά στον πρώτο του αγώνα. Αισθάνθηκα πολύ περίεργα βλέποντάς τον να δουλεύει με τους μηχανικούς μου και να ξκάθεται στη θέση μου στο γκαράζ!», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Καπιρόσι και πρόσθεσε: «Λόγω του τραυματισμού μου έχασα τις δοκιμές της Catalunya αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Chris (Vermeulen) έχει κάνει κάποιες βελτιώσεις στη μοτοσυκλέτα. Θα τις χρησιμοποιήσω και θα δω αν θα μπορέσουν να με βοηθήσουν. Πρέπει να συνεχίσω από εκεί που βρισκόμουν πριν την πτώση για να κάνω ακόμα καλύτερη τη μοτοσυκλέτα. Ξέρω πολύ καλά ότι το καλό αποτέλεσμα δεν θα αργήσει να έρθει».

Επόμενο άρθρο »

Αισιοδοξία στη Ducati ενόψει Assen

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ UK GP: Έγραψε ιστορία ο Redding

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA