• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi στο Assen με οδηγό το 2007
Πέρσι, στο Assen, έκανε έναν από τους καλύτερους αγώνες της ζωής του. Φέτος ελπίζει να επαναλάβει ανάλογη εμφάνιση.
Νέα 25/06/2008 - 00:00
Πέρσι, στο Assen, έκανε έναν από τους καλύτερους αγώνες της ζωής του. Φέτος ελπίζει να επαναλάβει ανάλογη εμφάνιση.

Ο Valentino Rossi επιστρέφει στην ολλανδική πίστα με στόχο να ανοίξει κι' άλλο τη διαφορά του από τον Dani Pedrosa και παράλληλα να κόψει τον... αέρα στον Casey Stoner.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πηγαίνουμε κατευθείαν στο Assen. Και αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες. Στο Donington πήγαμε καλά παίρνοντας σημαντικούς βαθμούς για το Πρωτάθλημα αλλά με απογοήτευσε το γεγονός ότι δεν ήμουν σε θέση να παλέψω με τον Stoner για τη νίκη», είπε ο Ιταλός πολυπρωταθλητής ο οποίος μετράει έξι νίκες στη συγκεκριμένη πίστα, τέσσερις εκ των οποίων στη μεγάλη κατηγορία.

Το 2006 λίγο έλειψε να απουσιάσει για πρώτη φορά από GP, λόγω τραυματισμού του στον δεξιό του καρπό. Παρ' όλα αυτά δεν το έβαλε κάτω. Ξεκίνησε από την τελευταία θέση και τερμάτισε όγδοος.

Πέρσι, στις κατατακτήριες δοκιμές ήταν απογοητευτικός σημειώνοντας μόλις τον εντέκατο καλύτερο χρόνο. Στον αγώνα όμως έκανε ...μαγείες. Η τρομερή του εμφάνιση συνοδεύτηκε με νίκη την οποία πανηγύρισε δεόντως.

«Ο περσινός αγώνας στο Assen ήταν μαγικός, ο καλύτερος της χρονιάς και θα ήθελα να επαναλάβω ανάλογη εμφάνιση και φέτος. Μόνο που θα προτιμούσα να ξεκινήσω από την πρώτη σειρά του γκριντ και όχι από την τέταρτη, αν και έκανα τόσα προσπεράσματα τα οποία διασκέδασα πραγματικά! Μου λείπε το παλιό Assen αλλά εξακολουθεί να είναι μια φανταστική πίστα με εξαιρετική ατμόσφαιρα. Επιπλέον, η μοτοσικλέτα μας συνήθως λειτουργεί καλά εκεί. Στο Donington είδαμε πόσο δυνατοί είναι οι αντίπαλοί μας, γι' αυτό δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε ούτε στιγμή. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό από τις πρώτες δοκιμές γιατί στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου», λέει.

Επόμενο άρθρο »

AΠΟΣΤΟΛΗ Α-STYLE ΤΤ ASSEN: O Stoner άπιαστος το πρωί

« Προηγούμενο άρθρο

Eπιστρέφει στο Assen o Capirex

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA