• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Τέλος ο Masbou!
Λύθηκε το συμβόλαιό του
Νέα 10/08/2016 - 12:56

Μετά από ένα πολύ δύσκολο πρώτο μισό φέτος, ο πιο μεγάλος σε ηλικία αναβάτης της Moto3, ο Alexis Masbou δεν θα τελειώσει τη σεζόν!

 

Η ομάδα του, η Peugeot MC Saxoprint ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου της με τον Γάλλο αναβάτη, ο οποίος ούτως ή άλλως τη νέα σεζόν δεν θα αγωνιζόταν στην κατηγορία λόγω ορίου ηλικίας.

 

Στη θέση του βετεράνου αναβάτη θα έρθει ένας νεαρός και ελπιδοφόρος Ισπανός, ο Albert Arenas, ο οποίος συμμετέχει φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, την Moto3 του Ισπανικού Πρωταθλήματος δηλαδή.

 

Το 2015 έκανε μια πολύ καλή σεζόν εκεί και διεκδίκησε τον Τίτλο του Πρωταθλητή, ενώ φέτος έχει την έκτη θέση στη βαθμολογία με ένα βάθρο.

 

Το συμβόλαιο του Masbou λύθηκε μετά από εκτεταμένες συζητήσεις που έλαβαν χώρα τις τελευταίες εβδομάδες ανάμεσα στον Γάλλο και την ομάδα.

 

Οι μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε στο να στήσει σωστά τη μοτοσυκλέτα του, είχαν ως αποτέλεσμα να έχει ένα πολύ άσχημο πρώτο μισό, με μηδέν βαθμούς στους πρώτους εννέα αγώνες!

 

Αυτό ήταν κάτι που δύσκολα μπορούσε να αποδεχτεί τόσο η Γαλλο-Γερμανική ομάδα, όσο και ο ίδιος ο Alexis Masbou, το μέλλον του οποίου στα GP είναι πλέον αμφίβολο.  

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Γρήγορη προσαρμογή!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Έτοιμοι για Μάχη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA