• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Έτοιμοι για Μάχη!
Το Αυστριακό GP προ των πυλών
Νέα 10/08/2016 - 12:18

Φρέσκοι και ξεκούραστοι μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, οι αναβάτες της Moto3 θα ριχτούν στη μάχη της Αυστρίας, που θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες από τώρα!

 

Ο Brad Binder ήταν αυτός που ξεχώρισε στο πρώτο μισό και παρά το ότι στους δυο τελευταίους Γύρους σε Ολλανδία και Γερμανία δεν συνέχισε το σερί παρουσίας του στο βάθρο, εν τούτοις διατηρεί ένα σημαντικό προβάδισμα 47β.

 

Ο Ν. Αφρικανός είναι ο ένας από τους μόλις δυο αναβάτες της κατηγορίας που έχουν πάνω από μια νίκη στους πρώτους εννέα αγώνες της σεζόν και θα θέλει να επιστρέψει στο βάθρο και στις επιτυχίες όσο τίποτε άλλο!

 

Αν και όχι στο 100% - μετά τον τραυματισμό του στο πόδι σε προπόνηση - ο Jorge Navarro κατάφερε να μειώσει κατά 1β τη διαφορά του από τον Binder στη βαθμολογία.

 

Το ευτύχημα για τον Ισπανό ήταν ότι είχε όλο το καλοκαιρινό διάλειμμα για να συνεχίσει απρόσκοπτα την αποθεραπεία του και θα ξεκινήσει το δεύτερο μισό αποφασισμένος να κάνει τη δική του αντεπίθεση.

 

Πίσω από τους δυο πρώτους στη βαθμολογία, έχουμε έξι Ιταλούς αναβάτες να μάχονται για την καλύτερη δυνατή θέση. Μπροστά είναι ο Romano Fenati, αλλά μόλις 35β είναι η διαφορά των έξι μεταξύ τους και τα πάντα μπορούν να συμβούν!

 

Τόσο ο ανεβασμένος Pecco Bagnaia όσο και ο rookie (και ομόσταυλος του Fenati) Nicolo Bulega θα διεκδικήσουν μέχρι τέλος τον άτυπο τίτλο του καλύτερου Ιταλού αναβάτη της κατηγορίας.

 

Πάντως ο Bulega δεν είναι ο μοναδικός rookie που μας εκπλήσσει φέτος. Στο βρεγμένο ο Khairul Idham Pawi είναι δυο και τρεις κλάσεις ανώτερος από τους υπόλοιπους, όπως απέδειξε - μετά την Αργεντινή - και στο Sachsenring.

 

Ο αναβάτης από της Μαλαισία απλά δεν έχει αντίπαλο στη βροχή και είναι αυτός μαζί με τον Binder που έχουν πάνω από μια νίκη φέτος. Και την Κυριακή στην Αυστρία δεν αποκλείεται να βρέχει!

 

Η θεαματικότερη κατηγορία του Πρωταθλήματος θα ξεκινήσει τις μάχες της στη νέα πίστα στο Ημερολόγιο Αγώνων αυτή την Παρασκευή. Δείτε εδώ όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα του τριημέρου.

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Τέλος ο Masbou!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Νέα πίστα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA