• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3: Ημέρα 1
Κυριαρχία Honda και Canet!
Νέα 24/06/2016 - 19:39

Οι Honda κυριάρχησαν σήμερα, πρώτη ημέρα του 8ου Γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Assen.

 

Στις ελεύθερες δοκιμές είχαν τρεις μοτοσυκλέτες τους στις πρώτες θέσεις και στα συνδυασμένα αποτελέσματα ήταν δυο μπροστά.

 

Καλύτερος όλων ο rookie στο Πρωτάθλημα Aron Canet που τελευταία είναι πολύ ανεβασμένος!

 

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει οχτώ βαθμούς από τις ΕΔ1 στις ΕΔ2, οι χρόνοι έπεσαν και ο Canet βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

 

Παράλληλα, μετά τη διακοπή το πρωί λόγω μιας σύντομης βροχόπτωσης, το θετικό για τους αναβάτες της κατηγορίας ήταν ότι κάλυψαν λίγο από το χαμένο έδαφος.

 

Στο τέλος της ημέρας ο Aron Canet έκανε μια σειρά από γρήγορους γύρους και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση, όντας ψηλά και το πρωί (3ος).

 

Δυνατό ήταν το ξεκίνημα για τον Nicolo Bulega της ομάδας του Rossi, ο οποίος πήρε την τρίτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο νεαρός Ιταλός άσος της Sky VR46 ανακοίνωνε την ανανέωση της συμφωνίας του με την ομάδα για τα επόμενα δυο χρόνια.

 

Οι Bastianini και Antonelli είχαν κάνει το 1-2 το πρωί, με τον Antonelli να παραμένει ανταγωνιστικός και το απόγευμα, έχοντας τον δεύτερο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Bastianini ήταν έβδομος με το τέλος της ημέρας, λίγο πίσω από τον Fenati που είχε βρεθεί για λίγο και στην πρώτη θέση.

 

Κυριολεκτικά όμως την τελευταία στιγμή, τόσο ο Livio Loi όσο και ο Gabriel Rodrigo βελτίωσαν τους χρόνους τους και ανέβηκαν μπροστά από τους δυο Ιταλούς.

 

Πέρα από την KTM του Joan Mir και την Honda του Danilo, είχαμε και μια Mahindra στη δεκάδα, αυτή του συνήθη ύποπτου Fransesco Bagnaia.

Επόμενο άρθρο »

Αβεβαιότητα στην Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Assen MotoGP: Ημέρα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα