• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen MotoGP: Ημέρα 1
Πρώτος ο Iannone, 4χιλ πίσω του ο Rossi
Νέα 24/06/2016 - 19:12

Η βροχή δεν ήρθε την πρώτη ημέρα, κάτι που είναι πιθανό να γίνει τα επόμενα 24ωρα και οι οδηγοί του Πρωταθλήματος είχαν χρόνο στο στεγνό.

 

Η ημέρα ανήκε στην Ducati, με τον Andrea Iannone να παίρνει την πρώτη θέση και στα δυο ελεύθερα δοκιμαστικά της ημέρας.

 

Ο Ιταλός άσος ξεκίνησε δυνατά, ωστόσο γνωρίζει ότι την Κυριακή θα εκτίσει την ποινή του και θα ξεκινήσει τελευταίος τον αγώνα.

 

Στις ΕΔ1 είχε πίσω του - δυο περίπου δέκατα - τον Andrea Dovizioso, ενώ το απόγευμα ήταν ο Valentino Rossi αυτός που μείωσε τη διαφορά.

 

Ο Vale πλησίασε στα 4 χιλ του δευτερολέπτου τον συμπατριώτη του και ήταν η καλύτερη Yamahaμε διαφορά τεσσάρων δεκάτων από τον Lorenzo.

 

Οι Honda είχαν ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα το πρωί, με τον Marquez - μόνο - να μετριάζει την άσχημη εικόνα του κατασκευαστή το απόγευμα.

 

Ο 23χρονος - μόλις 11ος το πρωί - σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση στις ΕΔ2 με διαφορά μόλις στα 0,133δ από την κορυφή.

 

Όπως πάντα ήταν και ο μόνος από τις RC213V που - χάρη στο ταλέντο του - ξεχώρισε, με την επόμενη Honda στην 11η θέση (Dani Pedrosa).

 

O Vinales με την Suzuki του ανέβηκε στην τέταρτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, με όλους τους αναβάτες να βελτιώνουν τους χρόνους τους το απόγευμα.

 

Εκτός δεκάδας, πλην του Pedrosa, και ο Cal Crutchlow με τον Bradley Smith που κινδυνεύουν να περάσουν από τις ΚΑΤ1 αντελικά βρέξει αύριο!

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto3: Ημέρα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto2: Ημέρα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα