• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δηλώσεις Brivio για Rins!
Τι μέλλει γενέσθαι με Aleix Espargaro-Johann Zarco
Νέα 20/06/2016 - 12:18

Ο Alex Rins θα είναι ο δεύτερος αναβάτης της Suzuki για το 2017, δίπλα στον Andrea Iannone, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο.

 

Ο 20χρονος άσος της Moto2 που παλεύει για τον Τίτλο φέτος στην κατηγορία, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον κατασκευαστή.

 

«Ο Alex είναι ένας νεαρός αναβάτης που έχει αποδείξει το ταλέντο του και πάντα παλεύει για τις πρώτες θέσεις», σχολίασε ο Davide Brivio.

 

«Μαζί με τον έμπειρο Iannone, ένας τόσο ταλαντούχος και νεαρός οδηγός δημιουργεί τον τέλειο συνδυασμό για την πρόκληση που θέλουμε».

 

Φυσικά η συγκεκριμένη ανακοίνωση σημαίνει ότι ο Aleix Espargaro αποτελεί παρελθόν για την ομάδα και αναμένεται να υπογράψει με την Aprilia.

 

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση και λυπούμαστε για τον Aleix, τον οποίο και θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη σκληρή δουλειά και το πάθος που επέδειξε».

 

«Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον, αλλά για την ώρα θα τον υποστηρίξουμε όσο καλύτερα γίνεται για να παλέψει για δυνατά αποτελέσματα».

 

Με την ανακοίνωση αυτή ξεκαθαρίζει και το μέλλον του Johann Zarco, ο οποίος φαίνεται να είχε ένα είδος συμφωνίας με την Suzuki, αλλά θα καταλήξει στην Tech3.

Επόμενο άρθρο »

The Doctor: φωτογραφίες από το 3ο video

« Προηγούμενο άρθρο

O Alex Rins στην Suzuki για 2 χρόνια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα