• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Alex Rins στην Suzuki για 2 χρόνια
Η εταιρία ευχαριστεί τον Aleix Espargaro
Νέα 20/06/2016 - 10:58

H Suzuki Motor Corporation ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Alex Rins που θα είναι ο εργοστασιακός οδηγός της ομάδας Team Suzuki MotoGP για τα επόμενα δύο χρόνια δίπλα στον Andrea Iannone και πάνω στην GSX-RR.

 

Ο Alex Rins Navarro γεννήθηκε στην Βαρκελώνη στις 8 Δεκεμβρίου του 1995 και ξεκίνησε τους αγώνες στα 7, ενώ στα 16 του, το 2012 ξεκίνησε την καριέρα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία Moto3 class. Στον 2ο του αγώνα πήρε την pole position και μετά από τρεις χρονιές στην μικρή κατηγορία είχε 8 νίκες, ενώ το 2013 πήρε τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα. Το 2015 ανέβηκε στην Moto2, και πήρε τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα κερδίζοντας και τον Τίτλο Rookie of the Year με 2 νίκες και 10 βάθρα. Φέτος έχει ήδη 2 νίκες και προηγείται στη βαθμολογία μετά τους 7 πρώτους αγώνες.

 

Ως αποτέλεσμα αυτής της απόφασης η Suzuki και ο Aleix Espargaró στο τέλος του 2016 θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Όλη η οικογένεια της Suzuki είναι εξαιρετικά ευγνώμων Aleix για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του πρότζεκτ MotoGP™ και την εξέλιξη της GSX-RR. Φυσικά – τονίζει η ανακοίνωση – η ομάδα Team SUZUKI ECSTAR και η Suzuki Motor Corporation θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν πλήρως τον Aleix, προσβλέποντας στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μέχρι το τέλος του 2016. Η Suzuki εύχεται ό,τι καλύτερο στον Aleix Espargaró για ένα φωτινό και επιτυχημένο μέλλον.

 

Ο Davide Brivio – Team Manager – της ομάδας δήλωσε:

 

“Ο Alex Rins είνια ένας νέος οδηγός που ήδη απέδειξε ότι έχει πολύ ταλέντο, δίνοντας πάντα μάχες για τις πρώτες θέσεις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος., από το ξεκίνημά του σε κάθε κατηγορία, δημιουργώντας ένα προφίλ οδηγού που θα θέλαμε να υποστηρίξουμε για το μέλλον. Το να είναι μαζί με τον Andrea Iannone, έναν έμπειρο οδηγό, δημιουργεί τον τέλειο συνδυασμό για την πρόκληση που έχουμε. Πιστεύουμε ότι οι δύο αυτοί οδηγοί , μαζί με την μελλοντική ανάπτυξη της Suzuki GSX-RR, μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα ώστε να δίνουμε μάχες σε τοπ επίπεδο. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση και αισθανόμαστε λυπημένοι για τον Aleix τον οποίο θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη σκληρή δουλειά του και το πραγματικό πάθος του που συνεχώς βάζει στο σχέδιό μας από την αρχή. Του ευχόμαστε το καλύτερο για το μέλλον του”. 

Επόμενο άρθρο »

Δηλώσεις Brivio για Rins!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Misano: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα