• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφορεί το MOTOGP WORLD #71
Δυνατό και «Αγωνιστικό» τεύχος!
MOTOGP WORLD 10/06/2016 - 11:23

Σήμερα κυκλοφορεί το 71ο τεύχος του αγαπημένου μας περιοδικού, MOTOGP WORLD στα σημεία πώλησης της Αθήνας.

 

Τι θα διαβάσετε στην ύλη του τεύχους #71:

 

- Burasca 1200 Concept Bike: Σχεδιαστική Καταιγίδα

Η Burasca 1200 είναι μια πρωτότυπη μοτοσυκλέτα που σχεδιάστηκε από τον γνωστό Aldo Drudi, η εταιρεία του οποίου έχει κατασκευάσει και το πρωτοποριακό σκάφος ANVERA 55 COB, δίνοντας το στίγμα ενός κέντρου σχεδιασμού που μπορεί να μεγαλουργήσει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 

- CONQUISTADOR (Le Mans, MotoGP)

Ο Lorenzo κατέκτησε το Le Mans περίπου με τον ίδιο τρόπο που ο Rossi είχε κυριαρχήσει στην Jerez, σ’ ένα Γύρο (Le Mans) που είχαμε νέα ελαστικά, καινούργια «φτεράκια», λάθη και πολλές πτώσεις! Οι 25β και η η πτώση του Marquez ανέβασαν - προσωρινά - στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον άσο της Yamaha.

 

- Φανταστικό διπλό! (Imola, SBK-Motul)

Μετά την Αυστραλία και την Ταϊλάνδη, οι αγώνες στα SBK-Motul έχουν χάσει το αμφίρροπο στοιχείο τους, με τους Davies και Rea να κυριαρχούν, ο μεν πρώτος σε Aragon και Imola, ο δε δεύτερος στο Assen. Στους Ευρωπαϊκούς Γύρους η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του Davies, που έφτασε τις τέσσερεις νίκες, μια λιγότερη από τον Rea. Ήταν ένα φανταστικό διπλό, όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής, που τον εδραίωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση 35β από τον Rea.

 

- Ψάχνουμε για χιλιοστά σε κάθε στροφή! (του MAT OXLEY).

Οι σύμβουλοι αναβατών βρίσκονται στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες στο MotoGP! Τι είναι όμως αυτό που κάνουν και πράγματι χρειάζεται ο Valentino έναν δάσκαλο για να μάθει στον GOAT καινούργια κόλπα;

 

- Ο τολμών νικά! (Sepang, SBK-Motul)

Ο Nicky Hayden έκλεψε την παράσταση στην Μαλαισία με την εντυπωσιακή του νίκη (πρώτη στα SBK-Motul) στη βροχή στο δεύτερο σκέλος, με τον Tom Sykes να κυριαρχεί στο στεγνό πρώτο και να ανεβαίνει για δεύτερη φορά φέτος στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

 

- Ξετυλίγοντας το νήμα: Γιατί οι 24 έγιναν 23;

«Το μεν πνεύμα πρόθυμον... οι δε κατασκευαστές ασθενείς!» Ή μήπως όχι; Η θέληση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και της Dorna ήταν να έχουμε 24 θέσεις στο grid του 2017 στη μεγάλη κατηγορία.

 

- Θέαμα, Καπνοί & Μάχες στο Mu-Giallo! (Mugello, MotoGP)

Η κατάληξη μπορεί να μην ήταν η θεμιτή για τους χιλιάδες οπαδούς του Valentino που γέμισαν ασφυκτικά το Mugello, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να παραβλέπουμε ότι ο 6ος Γύρος της φετινής σεζόν είχε θέαμα, μάχες - που μας έλειψαν - και αγωνία και στις τρεις κατηγορίες! Δεν βλέπεις κάθε χρόνο τέτοια δράση μέσα σε μια ημέρα!

 

- Τρομερές Μάχες στις Σέρρες (Π.Π.Τ. 2ος Αγώνας)

Η καλύτερη πίστα των Βαλκανίων έδωσε την ευκαιρία στους οδηγούς του ΠΠΤ να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να χαρίσουν στους πολλούς θεατές φοβερές μάχες. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπορεί και δίνει συγκινήσεις, ενώ οι ομάδες συνεχώς βελτιώνονται.

 

- TEST RIDE Yamaha FJR1300AS: Ώριμη όσο ποτέ

Η Yamaha ανανέωσε την καλύτερη μοτοσυκλέτα της για ταξίδι, που πλέον είναι πιο βελτιωμένη από κάθε άλλη φορά. Η έκδοση FJR1300AS μάλιστα, εντυπωσιάζει με το ημιαυτόματο κιβώτιο που καταργεί τον συμπλέκτη και κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.

 

Σημ. Το τεύχος θα κυκλοφορήσει σε δυο εβδομάδες στα σημεία πώλησης της υπόλοιπης Ελλάδας.

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD #72

« Προηγούμενο άρθρο

10 χρόνια MOTOGP WORLD!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα