• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Στη «μάχη» της Catalunya!
Ποιός θα σταματήσει τον Brad Binder;
Νέα 31/05/2016 - 12:07

Η περσινή αρχή της σεζόν του Danny Kent στην Moto3 ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές στην ιστορία της μικρής κατηγορίας!

 

Ωστόσο και ο Brad Binder φέτος δεν πάει πίσω! Ο Ν. Αφρικανός έχει καταφέρει - μετά από έξι αγώνες - να συγκεντρώσει 127 βαθμούς με τρεις νίκες!

 

Μπορεί να μην κερδίζει με τις μεγάλες διαφορές του Kent πέρυσι, ωστόσο έχει τρεις περισσότερους βαθμούς από τον Βρετανό στο ίδιο χρονικό διάστημα!

 

Βέβαια όπως μας έδειξε το περσινό δεύτερο μισό της Moto3, τα πάντα μπορούν να γίνουν στην κατηγορία και ο Binder θα πρέπει να συνεχίσει απερίσπαστος την προσπάθειά του.

 

Δεύτερος στη βαθμολογία - με 78β - είναι ο Jorge Navarro που είχε ένα καταστροφικό Σ/Κ στο Mugello.

 

Δεν κατάφερε να τερματίσει για πρώτη φορά φέτος, ωστόσο παραμένει μια σημαντική απειλή για τον Binder.

 

Οπωσδήποτε από την εμπειρία του στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, θα πιέσει για να καλύψει το έδαφος από τον Ν. Αφρικανό στην Βαρκελώνη.

 

Πολύ άτυχος ήταν ο Romano Fenati στον προηγούμενο Γύρο του Mugello. Ο Ιταλός άσος της ομάδας του Valentino Rossi ήταν πολύ δυνατός στον αγώνα, μέχρι που έσπασε η αλυσίδα της μοτοσυκλέτας του.

 

Ο Fenati βρίσκεται 60 βαθμούς πίσω από τον Binder ενώ τα πράγματα είναι ακόμα πιο άσχημα - στη θεωρία - μιας και το GP της Catalunya δεν είναι από τα αγαπημένα του.

 

Το καλύτερό του αποτέλεσμα στην πίστα Montmelo της Βαρκελώνης είναι μια πέμπτη θέση το 2014.

 

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει - για την ώρα - η μάχη για την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με τον Nicolo Bulega να έχει 54β έναν παραπάνω από τον Bagnaia!

 

Ο τελευταίος φτάνει στην Ισπανία με ψυχολογικό πλεονέκτημα μετά το βάθρο που πήρε στην Ιταλία πάνω στην Mahindra του.

 

Πολύ κοντά στους δυο προαναφερθέντες αναβάτες είναι και ο Niccolo Antonelli, ο οποίος υπολείπεται τρεις βαθμούς από τον Bulega.

 

Ο Antonelli ήταν τέταρτος στον περσινό αγώνα, ένας από τους δυο αναβάτες της πρώτης πεντάδας που συνεχίζουν και φέτος να αγωνίζονται στη μικρή κατηγορία.

 

Ο άλλος είναι ο Enea Bastianini που είχε τερματίσει δεύτερος. Για τον Ιταλό το βασικό μέλημα είναι να επιστρέψει σχεδόν στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης.

 

Ο Ιταλός είχε τραυματιστεί σε προπόνηση πριν το Le Mans κι έχασε το Γαλλικό GP, επανήλθε στο Mugello όπου πήρε την 6η θέση στο grid και την 12η στον αγώνα.

 

Την Δευτέρα μετά τον αγώνα στο Mugello έλαβαν χώρα οι επίσημες δοκιμές της κατηγορίας, ωστόσο η βροχή το πρωί και ο δυνατός άνεμος το απόγευμα περιόρισαν τη δράση.

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: Ήμασταν κοντά στον Dani!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Ο 7ος Γύρος στην Βαρκελώνη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA