• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: “Το μέλλον μου δεν εξαρτάται από το Lorenzo.”
O Ισπανός δηλώνει ότι η μοίρα του εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο.
Νέα 07/08/2009 - 11:07

Είναι κοινώς αποδεκτό, πως αυτή τη στιγμή ο Jorge Lorenzo κρατάει σε μεγάλο βαθμό στα χέρια του, το μεταγραφικό παζάρι του MotoGP. H απόφαση του για παραμονή στη Yamaha ή προσχώρηση προς το HRC, θα έχει δραματικό αντίκτυπο στους υπόλοιπους αναβάτες.

 

Εκείνος που κυρίως επηρεάζεται από την απόφαση του Lorenzo, είναι ο αναβάτης της Repsol Honda, Dani Pedrosa, καθώς όλοι πιστεύουν ότι η ένταξη του Lorenzo στο HRC, θα συνοδευτεί από άμεση αποχώρηση του Dani. Παρόλα αυτά, ο Pedrosa δεν βλέπει τα πράγματα κατ' αυτόν τον τρόπο.

 

Σε συνέντευξη που έδωσε σε Ισπανικό περιοδικό, ο αναβάτης της Repsol Honda, δήλωσε ότι εκείνος και μόνον εκείνος θα πάρει αποφάσεις για το μέλλον του, και το τι κάνουν οι υπόλοιποι αναβάτες δεν έχει καμία σχέση.

 

“Δε με ενδιαφέρει καθόλου τι θα κάνει ο Mister Lorenzo, θα πρέπει να κάνει αυτό που θέλει ή αυτό που μπορεί, όμως το μέλλον μου εξαρτάται αποκλειστικά από το πως νιώθω και από την κατάστασή μου. Αν νιώσω ότι δε βρίσκομαι στη σωστή θέση, ή μου παρουσιαστούν καλύτερες ευκαιρίες, θα προσπαθήσω να τις διεκδικήσω. Σίγουρα όμως δεν κοιτάω τι κάνει ο Lorenzo”, δήλωσε ο Ισπανός αναβάτης.

 

Η απόφαση μπορεί να εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την απόδοση της Honda RC212V. Ο Pedrosa αναγνώρισε ότι η μοτοσυκλέτα δεν είναι όσο ανταγωνιστική θα περίμενε κανείς. Για τον Ισπανό, το βασικό πρόβλημα ήταν η έλλειψη σταθερότητας: “Μπορούσες να κινηθείς γρήγορα για μερικούς γύρους, αλλά το να κάνουμε τη μοτοσυκλέτα να δουλέψει για ολόκληρο τον αγώνα ήταν απίστευτα δύσκολο.”

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP: 14 θέσεις ζητούν αναβάτη!

« Προηγούμενο άρθρο

EDWARDS: Με στρατιωτική περιβολή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα