• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP: 14 θέσεις ζητούν αναβάτη!
Το μεταγραφικό τοπίο για το Πρωτάθλημα του 2010...
Νέα 07/08/2009 - 15:49

Όσον αφορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010, μόνο 3 αναβάτες έχουν εξασφαλισμένο συμβόλαιο. Αυτοί είναι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Valentino Rossi, που θα παραμείνει στη Fiat Yamaha, ο Πρωταθλητής του 2007, Casey Stoner, που μένει στη Ducati και ο Πρωταθλητής του 2008 στα 250cc, Marco Simoncelli, που πηγαίνει στη Honda Gresini.

 

Με την ομάδα Aspar να μετακινείται στα MotoGP με μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Ducati, και με δεδομένο ότι η Hayate θα αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα, μένουν 14 θέσεις χωρίς σίγουρο αναβάτη: Τρεις στη Yamaha, πέντε στη Ηonda, τέσσερις στη Ducati καθώς και οι δύο θέσεις στην εργοστασιακή ομάδα της Suzuki.

 

Το κλειδί στο παζάρι των αναβατών είναι ο Jorge Lorenzo, ο οποίος σύντομα θα αποφασίσει αν θα παραμείνει στη Yamaha, ή αν θα δοκιμάσει να περάσει στο στρατόπεδο της Honda. Αν ο Lorenzo μείνει στη Yamaha, αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του Dani Pedrosa στην ομάδα της Repsol Honda, αν και ο Pedrosa επιμένει πως το μέλλον του δεν εξαρτάται σε καμία περίπτωση από την απόφαση του Lorenzo. Ο Andrea Dovizioso, μετά την παρθενική του νίκη στο Donington Park έχει αυξήσει σοβαρά τις πιθανότητες παραμονής του στο HRC.

 

Η αποχώρηση της Hayate φαίνεται να στέλνει αυτόματα το Marco Melandri, να καταλάβει τη δεύτερη θέση στην ομάδα Gresini Honda, ενώ ο διεκδικητής του τίτλου των 250cc, Alvaro Bautista, προβλέπεται να περάσει στην ομάδα Aspar, στα MotoGP.

 

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται κατά την πραγματοποίηση του Τσέχικου Grand Prix στο Brno, 14-16 Αυγούστου.

Επόμενο άρθρο »

DUCATI: Μένει ο Hayden;

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSA: “Το μέλλον μου δεν εξαρτάται από το Lorenzo.”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα