• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Είχα το ρυθμό!
Να παλέψω για τη νίκη!
Νέα 23/05/2016 - 17:26

Μόνο υποθέσεις μπορούσε να κάνει ο Andrea Iannone, σχετικά με το τι θα γινόταν αν έκανε καλύτερη εκκίνηση στο χτεσινό αγώνα.

 

Ο Ιταλός της Ducati ξεκίνησε από την πρώτη σειρά, αλλά η εκκίνησή του ήταν τόσο άσχημη - σε πλήρη αντίθεση με την τέλεια περσινή του - που έπεσε στην 11η θέση!
 

Στη συνέχεια πάλεψε, έκανε ρεκόρ τελικής Πρωταθλήματος με 354,9χλμ/ώρα και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα στον τελευταίο γύρο του, για να πάρει την 3η θέση.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το βάθρο ήταν σημαντικό για εμάς και ειδικά σ’ αυτόν τον αγώνα».

 

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με την εκκίνηση γιατί ήταν πολύ άσχημη. Μετά τον πρώτο γύρο ήμουν 11ος και ήταν δύσκολο να καλύψω τη διαφορά από τους μπροστά».

 

«Μετά από 3-4 γύρους βελτίωνα το ρυθμό μου και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό διότι είχα ένα καλό και σταθερό ρυθμό σε όλο τον αγώνα».

 

«Στο τέλος έκανα και το καλύτερό μου πέρασμα, με 1:46,6 και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για το μέλλον».

 

«Σήμερα είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία να παλέψουμε για τη νίκη και αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Σίγουρα θα το παλέψουμε στους επόμενους αγώνες».

 

Αναλύοντας περισσότερο το τι έγινε στην εκκίνηση, ο Iannone υπογράμμισε ότι από την αρχή του Πρωταθλήματος δυσκολεύεται σ’ αυτό το κομμάτι.

 

«Φέτος σε όλους τους αγώνες δεν κάνω καλή εκκίνηση επειδή δεν έχω καλή αίσθηση με τον συμπλέκτη».

 

«Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την κατάσταση και τις ρυθμίσεις στον συμπλέκτη, αλλά παραμένει δύσκολο για εμένα».

 

«Εδώ ήμουν λίγο πιο αισιόδοξος επειδή στις δοκιμαστικές εκκινήσεις τα πήγαινα καλά, αλλά δυστυχώς όχι και στον αγώνα».

 

Ο 26χρονος τόνισε στο τέλος ότι είχε το ρυθμό να παλέψει με τους Lorenzo και Marquez για τη νίκη, αλλά τουλάχιστον ήταν ικανοποιημένος με το βάθρο.

 

«Είχα πολύ καλό ρυθμό για να παλέψω για τη νίκη και γιατί όχι; σε όλο τον αγώνα ο ρυθμός μου ήταν καλός. Στις μάχες όμως δεν ξέρω τι θα γινόταν».

 

«Είχα τον ίδιο ρυθμό με τον Jorge και τον Marc, αλλά και το βάθρο είναι σημαντικό για εμάς, μετά και τον τελευταίο αγώνα».

 

«Ήταν σημαντικό για όλους στην Ιταλία, για εμένα, για την Ducati κι έτσι θέλω να συνεχίσω τη σεζόν, διότι η σχέση μου με την ομάδα είναι πολύ καλή».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Πολύ λυπημένος...

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Στο κυνήγι του Τίτλου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα