• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3: Τρίτη νίκη για Binder!
Μαγικός αγώνας, βάθρο για Di Giannantonio και Bagnaia!
Νέα 22/05/2016 - 16:10

Για μια ακόμη φορά η πίστα του Mugello δεν μας απογοήτευσε και ο αγώνας της μικρής κατηγορίας ήταν φανταστικός!

 

Αρκεί και μόνο να σημειώσουμε ότι οι πρώτοι πέντε αναβάτες είχαν 77χιλ διαφορά μεταξύ τους, για να δώσουμε μια (μικρή) εικόνα του τι έγινε σήμερα στην Ιταλία!

 

Δεν έλειψαν και τα δράματα, κυρίως για τους Jorge Navarro και Romano Fenati που κυνηγούν τον Brad Binder στη βαθμολογία.

 

Ο Fenati δεν έκανε κάποιο λάθος, αλλά τον πρόδωσε η μοτοσυκλέτα του και δεν κατάφερε να συνεχίσει μέχρι τέλος στη μάχη που έδινε για τη νίκη.

 

Η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη και στο πρόσωπο του Jorge Navarro, ο οποίος θα έκανε το λάθος και θα έπεφτε, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τον Τίτλο.

 

Μπορεί με τις ατυχίες των συναθλητών του όλα να έγιναν πιο εύκολα για τον Brad Binder - όσον αφορά στον Τίτλο - αλλά μόνο έτσι δεν ήταν στον αγώνα!

 

«Τρελός αγώνας», έτσι τον χαρακτήρισε ο μεγάλος νικητής, ο οποίος κατάφερε να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, μετά την Jerez και το Le Mans!

 

Πάλεψε από την αρχή μέχρι το τέλος για τη νίκη και στο τέλος την πήρε έστω και με διαφορά 38χιλ όντας δυνατός στον τελευταίο γύρο!

 

Χαμός έγινε ανάμεσα στους πρώτους πέντε, όλοι τους διεκδίκησαν μέχρι τέλους το βάθρο με τη μεταξύ τους διαφορά να διαμορφώνεται στα 77χιλ!!

 

Ο Di Giannantonio έκανε συγκλονιστικό αγώνα! Μπροστά στους συμπατριώτες του ήταν πραγματική αποκάλυψη και θα μπορούσε να χαρίσει στην Honda ακόμα και τη νίκη!

 

Το βάθρο ήταν το πρώτο της καριέρας του, μόλις στον έβδομο Γύρο που συμμετάσχει σε Grand Prix!

 

Πέρυσι ο Bagnaia είχε χάσει το βάθρο στο Mugello πάνω στη γραμμή τερματισμού για τρία χιλιοστά από τον Fenati!

 

Φέτος ο Fenati δεν ήταν εκεί, αλλά φαίνεται ότι η τύχη του χρωστούσε κάτι και του το έδωσε, καθώς ο Ιταλός πήρε την 3η θέση για 6χιλ εις βάρος του Antonelli!

 

Ήταν το τρίτο βάθρο της Mahindra στους πρώτους έξι αγώνες!

 

Ο Antonelli ήταν απογοητευμένος γιατί έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα, μετά από μια σειρά δύσκολων Γύρων τις προηγούμενες εβδομάδες.

 

Αποκάλυψη ήταν και η παρουσία του Fabio Quartararo, που αντιμετώπιζε δυσκολίες όλο το Σ/Κ στην Ιταλική πίστα.

 

Ήταν μέσα στο τεράστιο γκρουπ που είχε σχηματιστεί από το ξεκίνημα, και στο τέλος είχε καταφέρει - με το slipstreaming - να μείνει κοντά στους πρώτους.

 

Πάλεψε και έχασε για οχτώ μόλις χιλιοστά την ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο, παίρνοντας την 5η θέση που είναι η καλύτερή του φετινή.

 

Στο τέλος, στην 15 τη στροφή Bucine, είχαμε δράμα και για τον Aron Canet που έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας.

 

Παράλληλα έχασε την ευκαιρία να πάρει ακόμα ένα δυνατό αποτέλεσμα, μετά την 4η θέση την οποία πήρε στο Le Mans και που είναι το καλύτερό του αποτέλεσμα.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2: Σπριντ 10 γύρων!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA