• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ο Iannone στην Suzuki!
Διετές συμβόλαιο για τον Ιταλό άσο
Νέα 19/05/2016 - 11:45

Δυο ημέρες αφότου έγινε γνωστό ότι χάνει τη θέση του στην Ducati, ο Andrea Iannone βρήκε καινούργια στέγη για το 2017-18 στην ομάδα της Suzuki!

 

Όλες οι πληροφορίες σ’ αυτό συνηγορούσαν και σήμερα το πρωί επισημοποιήθηκε ότι ο Iannone θα είναι ο αντικαταστάτης του Vinales στην Suzuki.

 

Ο Ιταλός αγωνίζεται τα 4 τελευταία χρόνια στη μεγάλη κατηγορία μόνο με μοτοσυκλέτα της Ducati, ενώ έχει 4 νίκες στην καριέρα του στα 125cc και 8 στην Moto2.

 

Ο 26χρονος άσος έχει τέσσερα βάθρα στη μεγάλη κατηγορία και πέρυσι είχε καταφέρει να τερματίσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Όμως φέτος τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα ήθελε, με πολλά λάθη στους πρώτους πέντε αγώνες της σεζόν.

 

Ο Iannone μετρά ήδη τρεις πτώσεις σε αγώνες, με την πλέον καθοριστική - που έκρινε και τη μοίρα του στην Ducati - να είναι αυτή στην Αργεντινή, όταν έριξε και τον ομόσταυλό του.

 

Και οι δυο αναβάτες της Ducati σ’ αυτό τον αγώνα πάλευαν για το βάθρο.

 

«Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε μαζί μας τον Andrea για τα επόμενα δυο χρόνια», σχολίασε ο Davide Brivio της Suzuki.

 

«Είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες στη MotoGP κατηγορία κι ένας παθιασμένος και με κίνητρο οδηγός, που ταιριάζει στη φιλοσοφία μας».

 

«Από το ντεμπούτο μας το 2015 και μετά, βελτιωνόμαστε συνεχώς και δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε την GSX-RR πολύ ανταγωνιστική».

 

«Να τη φέρουμε σε θέση να παλεύει σταθερά για τις πρώτες θέσεις και πολύ σύντομα για τη νίκη. Θέλαμε έναν οδηγό για να συνεχίσει την ανοδική της πορεία».

 

«Ο Andrea είναι γρήγορος και διψά για επιτυχίες, ενώ και το στυλ του θα ταιριάξει με τα χαρακτηριστικά της GSX-RR».

 

«Παράλληλα διανύει την τέταρτή του σεζόν στην κατηγορία, άρα είναι αρκετά έμπειρος κάτι που θα ωφελήσει την ομάδα».

 

Δεν υπάρχουν νεότερα για τη δεύτερη θέση στην εργοστασιακή ομάδα της Suzuki.

 

Μετά το δύσκολο ξεκίνημα, ο Aleix Espargaro προσάρμοσε το επιθετικό του στυλ με τα ελαστικά της Michelin και στους τελευταίους αγώνες είναι πολύ καλός.

 

Ο Aleix είναι από την πρώτη ημέρα επιστροφής της Suzuki στο MotoGP στο γκαράζ της ομάδας κι έχει την εμπειρία να συνεχίσει την εξέλιξη και την ταχύτητα για δυνατά αποτελέσματα.

 

Από την άλλη πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει στην ομάδα ένα ακόμα σπουδαίο ταλέντο, ο Alex Rins, κατ’ αναλογία με την υπογραφή Vinales για την Suzuki από την Moto2.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Έκτακτη συμμετοχή για Pirro

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha: Συμφώνησε σε όλα με Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα