• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
4 GSX-RR το 2017;
Το σκέφτεται σοβαρά η Suzuki
Νέα 10/05/2016 - 11:12

Η Suzuki μπορεί να περιμένει πως και πως την απάντηση στη βελτιωμένη πρόταση που έχει κάνει στον Vinales, ωστόσο υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα νέα!

 

Όπως για παράδειγμα η σκέψη που φαίνεται να έχει ωριμάσει περισσότερο στους ιθύνοντες της ομάδας, σχετικά με το να προσφέρει δορυφορικές μοτοσυκλέτες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «αδελφό» gpone.com, η Suzuki σκέφτεται να δώσει σε δορυφορική ομάδα τις μοτοσυκλέτες της στην Ιαπωνία.

 

Μια κίνηση που είναι παραπάνω από καλοδεχούμενη από την πλευρά της Dorna και του CEO της, Carmelo Ezpeleta.

 

Έτσι λοιπόν, η σκέψη που δεν την αρνούνταν σε παλιότερες δηλώσεις του και ο Davide Brivio φαίνεται ότι μπορεί να υλοποιηθεί.

 

Φήμες στο χώρο του paddock θέλουν και συγκεκριμένο Team Manager να έχει ξεκινήσει κινήσεις προσέγγισης σχετικά με ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

 

Η τελική απόφαση πάντως αναμένεται να παρθεί γρήγορα, μέσα στον μήνα ή στις αρχές του Ιουνίου.

 

Το αν θα έχουμε τρεις ή τέσσερεις GSX-RR τη νέα σεζόν δεν έχει αποφασιστεί.

 

Πάντως το παράδοξο είναι ότι η ίδια η Dorna είχε αφήσει ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι οι Κατασκευαστές δεν ήταν διατεθειμένοι να δεσμευτούν για την 24η μοτοσυκλέτα στο grid.

 

Και λίγες ημέρες μετά, βγαίνει η συγκεκριμένη είδηση που θέλει την Suzuki να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αυξήσει τις μοτοσυκλέτες της.

 

Ο συγκεκριμένος Team Manager που φέρεται να έχει προσεγγίσει το Ιαπωνικό εργοστάσιο, σύμφωνα με το gpone.com, είναι ο Lucio Cecchinello!

Επόμενο άρθρο »

Ανανέωσε το Le Mans

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Νέα άσφαλτος για Sepang

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα