• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτη σειρά για Iannone
Παρά την παράξενη πτώση του
Νέα 08/05/2016 - 00:30

Ο Andrea Iannone θα ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος από την πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης, παρά την πτώση που είχε.

 

Στις δηλώσεις του στο parc ferme έλεγε ότι μάλλον έφταιγε η αντλία νερού, με τον Iannone να τρέχει γρήγορα στο γκαράζ της Ducati για να πάρει τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του.

 

Αν και τελικά μ’ αυτή δεν κατάφερε να βελτιωθεί, είχε κάνει αρκετά για να ξεκινήσει για πρώτη φορά από την πρώτη σειρά τον αγώνα.

 

«Με το πρώτο ελαστικό κάναμε καλό χρόνο και ήμουν πολύ χαρούμενος. Ήξερα όμως ότι έπρεπε να βελτιωθώ, διότι ο Marc, ο Dovi, ο Vale και ο Dani είχαν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν από την πρώτη σειρά».

 

«Δυστυχώς όμως έπεσα. Δεν ξέρω τι έγινε. Ήταν μια περίεργη πτώση. Άναψε ένα κόκκινο λαμπάκι στη μοτοσυκλέτα και αυτό, απ’ όσο ξέρω, δηλώνει πρόβλημα με την αντλία νερού».

 

«Με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα ήταν πολύ δύσκολο να βελτιωθώ, αλλά κατάφερα και μ’ αυτή να κάνω έναν αρκετά καλό χρόνο στο 32,8».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και αυτός με τη σειρά του, στα νέα ελαστικά που έφερε η Michelin για τον εντός έδρας αγώνα της στο Le Mans».

 

«Τα ελαστικά έχουν βελτιωθεί πολύ, για όλους. Με το καινούργιο έχουν αλλάξει τη γόμα στο κέντρο κι έχει βελτιωθεί η κατάσταση (σ.σ. με το σπινάρισμα)».

 

«Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τελικά την απόδοση των ελαστικών αυτών, μετά από 28 γύρους. Αύριο είναι ο αγώνας κι έχουμε καλό ρυθμό».

 

«Θα είναι σημαντικό να μείνουμε στο βάθρο. Όπως πάντα δεν θα είναι εύκολο κάτι τέτοιο, αλλά θα το παλέψουμε».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Λογικά μπορούμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Καταπληκτική μοτοσυκλέτα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα