• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Καταπληκτική μοτοσυκλέτα!
Καταπληκτικός ρυθμός!
Νέα 07/05/2016 - 23:58

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Jorge Lorenzo στη συνέντευξη τύπου, όταν και τόνισε ότι έχει καταπληκτική μοτοσυκλέτα και καταπληκτικό ρυθμό!

 

Λίγο πριν άλλωστε, ο Ισπανός άσος ήταν εντυπωσιακός καταρρίπτοντας τον απόλυτο χρόνο της πίστας, ενώ έγινε και ο πρώτος που κατάφερε να πέσει κάτω από το 1:32 στο Le Mans!

 

Το καλό βασικό set-up του στη μοτοσυκλέτα, του επέτρεψε να ασχοληθεί με όλες τις μικρές λεπτομέρειες, που τον οδήγησαν στο να κάνει αυτόν τον καταπληκτικό χρόνο.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι ο χρόνος μου ήταν καταπληκτικός. Δεν περίμενα να είμαι τόσο γρήγορος. Περίμενα να είμαι στο χαμηλό ’32 αλλά όχι στο ‘31».

 

«Στις ΕΔ4 ένοιωθα πολύ καλά με το φθαρμένα ελαστικό και πίστευα ότι μπορούσα να κατεβάσω 7-8 δέκατα, αλλά τελικά βελτιώθηκα σχεδόν ένα δευτερόλεπτο».

 

«Ήδη από τις ΕΔ1 είχα ένα πολύ καλό set-up κι έτσι στη συνέχεια επικεντρωθήκαμε στις μικρές λεπτομέρειες».

 

«Έτσι θεωρώ ότι έχουμε καταπληκτική μοτοσυκλέτα, καταπληκτικό ρυθμό και ήμουν έτοιμος να κάνω έναν καλό χρόνο».

 

«Για την ώρα όλα φαίνονται καλά για τον αγώνα, αλλά άλλο τα ελεύθερα και άλλο ο αγώνας. Θα δούμε τι θα γίνει αύριο κι αν οι άλλοι βελτιωθούν».

 

Ήταν τέτοια η δυναμική που έδειξε ο Jorge Lorenzo, ώστε να αναγκάζει τον Marquez να λέει ότι το μόνο που ελπίζει είναι να μπορέσει να τον ακολουθήσει για μερικούς γύρους.

 

Και αυτό αν ο Lorenzo δεν νοιώθει όπως σήμερα, πρόσθεσε ο αναβάτης της Honda!

 

Μετά την Jerez και τα «κατηγορώ» του Lorenzo προς την Michelin, ο Ισπανός άσος είχε μόνο καλά λόγια να πει για το νέο ελαστικό που έφερε ο κατασκευαστής στην Γαλλία.

 

«Νομίζω ότι όλοι είναι πολύ χαρούμενοι με τη δουλειά της Michelin.  Δουλεύουν σκληρά και γρήγορα. Πρέπει να τους συγχαρούμε γι’ αυτό».

 

«Προφανώς για να έχουμε την καλύτερη δυνατή πρόσφυση, αυτή στα χειμερινά τεστ στο Qatar, χρειάζεται χρόνος. Για την ώρα έχουμε βελτιωθεί 30-40% κι αυτό είναι εξαιρετικό».

 

«Το νέο ελαστικό της Michelin είναι πιο μαλακό στο κέντρο και ενδεχομένως και στις άκρες. Είναι λοιπόν πιο κοντά σ’ αυτό που είχαμε στα χειμερινά τεστ στο Qatar».

 

«Το νέο ελαστικό θα μας βοηθήσει με τα προβλήματα που είχαμε. Θα δούμε βέβαια αύριο τι θα γίνει, αλλά κανονικά δεν πρέπει να έχουμε θέμα».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Δεν επιτρέπεται!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν είναι αυτές οι δυνατότητές μας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA