• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2: ΕΔ3
Σαν στο σπίτι του ο Luthi!
Νέα 07/05/2016 - 13:17

Οι περισσότεροι είχαν στραμμένη την προσοχή τους σε ρυθμό αγώνα, αυτό όμως δεν σήμαινε ότι δεν είδαμε καλούς χρόνους στις ΕΔ3 της Moto2.

 

Αυτός που πρωταγωνίστησε ήταν ο Tom Luthi, ο οποίος νοιώθει πολύ άνετα στη Γαλλική πίστα που είναι πολυνίκης, έχοντας 4 νίκες τα προηγούμενα χρόνια!

 

Ο Ελβετός κατάφερε μάλιστα να πέσει και κάτω από το χτεσινό χρόνο του Zarco, που είχε γίνει σε υψηλότερες θερμοκρασίες, γράφοντας το 1:37,358.

 

Αυτός είναι και ο καλύτερος χρόνος της κατηγορίας, μέχρι στιγμής, λίγες ώρες πριν τις κατατακτήριες δοκιμές.

 

Ο Zarco έχει δείξει πολύ δυνατός από την αρχή και σήμερα πλησίασε στα 30χιλ το χρόνο του Luthi! Ωστόσο ήταν και ο μόνος από τους πρώτους δέκα που δεν βελτίωσε το χτεσινό του χρόνο.

 

Ο Folger άλλαζε την πρώτη θέση αρκετές φορές με τον Luthi, προτού τελικά υποχωρήσει τρίτος, έχοντας και μια πτώση στην πορεία των ΕΔ3.

 

Βελτιωμένος σε σχέση με τη χτεσινή ημέρα ο Lowes, ο οποίος κατάφερε να ανέβει κοντά στις πρώτες θέσεις με χρόνο στο 1:37,6. Ο Βρετανός θέλει ακόμα δουλειά για τον αγώνα.

 

Στην πεντάδα έκανε την έκπληξη και βρέθηκε ο Schrotter αφήνοντας για 65χιλ πίσω του τον Simone Corsi που ήταν η καλύτερη Speed Up μοτοσυκλέτα.

 

Η επόμενη Speed Up ήταν στη δέκατη θέση αυτή του Julian Simon, πίσω από τις Kalex των Baldassarri, Nakagami και Morbidelli.

Επόμενο άρθρο »

Υπέγραψε ο Dani στην Yamaha;

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA