• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans MotoGP: ΕΔ3
1ος ο Iannone, ακολουθώντας τον Lorenzo
Νέα 07/05/2016 - 13:02

Ο Andrea Iannone επωφελήθηκε ακολουθώντας τον Jorge Lorenzo κι έγραψε αυτός τον καλύτερο χρόνο μέχρι στιγμής στην πίστα του Le Mans!

 

Ο Ισπανός της Yamaha κρατούσε την πρώτη θέση χάρη στο 1:32,533 που είχε όταν έπεσε η καρώ σημαία και όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε την πρώτη θέση.

 

Όμως στον τελευταίο του γύρο - και ακολουθώντας τον Lorenzo - ο Iannone κατάφερε να κατεβάσει πέντε χιλιοστά του χρόνο του αντιπάλου του και να αρπάξει την πρωτιά!

 

Οι λύσεις που βρήκε στο τεστ της Jerez πιάνουν τόπο για τον Pol Espargaro, ο οποίος και σήμερα ήταν δυνατός στο Le Mans!

 

Ο Ισπανός της Tech3 ήταν η δεύτερη καλύτερη Yamaha με διαφορά μόλις 0,129δ από την εργοστασιακή M1 του Lorenzo.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Marc Marquez ήταν - ως συνήθως - η ταχύτερη Honda - τέταρτος στις ΕΔ3 - και 56χιλ πιο αργός από τον Espargaro.

 

Στην πέμπτη θέση ο Vinales της Suzuki, μπροστά από τον Dani Pedrosa για τον οποίο ακούγεται έντονα ότι έχει κλείσει με την Yamaha για τα επόμενα 2 χρόνια!

 

Αυτό όμως το διέψευσε και ο ίδιος, ο οποίος τονίζει ότι πρώτη του επιλογή παραμένει η Honda, αλλά και ο Meregalli της Yamaha.

 

Φορώντας το καινούργιο ελαστικό - το ένα από τα δυο μαλακά με τον ελαφρώς πιο μαλακό σκελετό - ο Rossi βελτιώθηκε σήμερα και κατέβασε 8 δέκατα το χτεσινό του χρόνο.

 

Ο Ιταλός ήταν στην έβδομη θέση αλλά και περίπου μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον ομόσταυλό του και την Ducati του Iannone.

 

Την παρουσία τους στις ΚΑΤ2 εξασφάλισαν και οι Dovizioso, Bradley Smith και Cal Crutchlow.

 

Μετά την πτώση που είχε στην τελευταία στροφή της πίστας, ο Aleix Espargaro δεν κατάφερε να διεκδικήσει με επιτυχία μια θέση στην πρώτη δεκάδα.

 

Ο Ισπανός της Suzuki θα παλέψει για τη μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις στις ΚΑΤ1, απέναντι στο δίδυμο της Pramac, Petrucci και Redding.

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA