• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Έπρεπε να ρισκάρω!
Ικανοποιημένος όμως για τους πρώτους του βαθμούς
Νέα 27/04/2016 - 11:34

Μετά τις πτώσεις του στους τρεις πρώτους αγώνες της σεζόν, ο Cal Crutchlow επιτέλους κατάφερε στην Jerez να πάρει τους πρώτους του βαθμούς.

 

Ο Βρετανός τερμάτισε στην 11η θέση και μετά τον αγώνα παραδέχτηκε ότι το καταστροφικό ξεκίνημά του, τον επηρέασε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

«Ειλικρινά δεν ήταν ένας καλός αγώνας. Είχαμε πρόβλημα με το πίσω ελαστικό, δεν είχα πρόσφυση από την αρχή και σπίναρε στις ευθείες».

 

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όμως. Τερματίσαμε εκεί που τερματίσαμε και τουλάχιστον αυτή τη φορά τα καταφέραμε».

 

«Πρέπει να το δούμε αυτό, διότι είμαι ίσως ο πιο ομαλός αναβάτης της Honda με το πίσω ελαστικό, αλλά για κάποιο λόγο είχαμε πρόβλημα».

 

«Προσπάθησα να μην το πιέζω αλλά και πάλι δεν δούλευε. Δεν έπρεπε να κάνω ό,τι έκανα. Ίσως θα έπρεπε να πιέσω και να πάρω ρίσκα».

 

«Όταν, μετά από 2-3 γύρους, κατάλαβα τι γινόταν, σκέφτηκα ότι πρέπει να τερματίσω. Δεν έκανα βόλτα, συνέχισα να πιέζω, αλλά όσο μπορούσα μ’ αυτό το ελαστικό».

 

Πρόβλημα με το σπινάρισμα είχαν όλη οι αναβάτες στη γλιστερή πίστα, ωστόσο για τον Cal Crutchlow υπήρξαν και επιπλέον δυσκολίες.

 

«Αυτή τη στιγμή με την Honda είναι πολύ δύσκολο να προσπεράσεις τους άλλους».

 

«Μόνοι μας, στα ελεύθερα ή χρονομετρημένα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν όμως μπαίνεις σε μάχες με άλλους, είναι αδύνατον να προσπεράσεις».

 

«Το κοιτάει η Honda αλλά κι εμείς, αν μπορούμε να κάνουμε κάτι με τις ρυθμίσεις».

Επόμενο άρθρο »

Μεγάλο βήμα για Pol Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Βελτιώσεις στους κανονισμούς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα