• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Φέτος πιο δυνατός από πέρυσι!
Η σχέση μου με τον Marquez δεν θα αποκατασταθεί ποτέ
Νέα 10/03/2016 - 12:32

Ο Valentino Rossi, λίγες ώρες πριν την έναρξη της νέας σεζόν, επιμένει ότι η σχέση του με τον Marc Marquez δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια μετά τα γνωστά περιστατικά των τελευταίων Γύρων του 2015.

 

Οι ενέργειες του Ισπανού της Repsol Honda μέσα στην πίστα και το ότι ακόμα και την ύστατη ώρα - σύμφωνα με τον Vale - λειτούργησε ως σωματοφύλακας του Lorenzo στην Valencia, είναι κάτι που ο Ιταλός ποτέ δεν θα ξεχάσει.

 

«Μετά την τελευταία σεζόν τίποτα δεν θα είναι το ίδιο», σχολίασε ο Valentino στο Motosprint. «Οι μάχες μας θα είναι πιο αληθινές. Όλοι τώρα βλέπουν πως πραγματικά σκέφτεται».

 

«Έχω πει ότι δεν θα ξεχάσω ό,τι έκανε. Θα ήταν υποκριτικό να πω ότι όλα ανήκουν στο παρελθόν και να σφίξω το χέρι του. Δεν θα είναι αληθινό. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τι έγινε».

 

«Όλα θα ήταν καλύτερα αν ο Marc συνέχιζε να κοιτάζει τους αγώνες του. Οι προθέσεις του ήταν ξεκάθαρες, με το κερασάκι στην τούρτα να είναι ο αγώνας στην Valencia».

 

«Μετά απ’ ό,τι έγινε η σχέση μας δεν μπορεί να είναι η ίδια. Δεν θα αποκατασταθεί. Μ’ αρέσει να είμαι αληθινός και όχι να υποκρίνομαι».

 

Ο Vale παρουσιάστηκε στη συνέχεια σίγουρος ότι η πίκρα της περσινής σεζόν θα τον δυναμώσει φέτος και θα του δώσει μεγαλύτερο κίνητρο για επιτυχίες!
 

«Οι δυσκολίες σε κάνουν πιο δυνατό. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είμαι πιο δυνατός από πέρυσι! Πολύ δύσκολα θα με κερδίζει κάποιος».

 

«Το κίνητρό μου είναι μεγάλο. Είμαι χαρούμενος που ξεκινάω ακόμα μια σεζόν και που θα έχω την ευκαιρία να παλέψω με τους Lorenzo και Marquez».

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Εκπαιδευτικό Σ/Κ!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Είμαι από τους πιο γρήγορους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα