• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Είμαι από τους πιο γρήγορους!
Αισιόδοξος ο Ιταλός για την ταχύτητά του
Νέα 10/03/2016 - 10:17

Ο Andrea Dovizioso μπορεί να παραδέχτηκε ότι ο χρόνος του (στον ένα γύρο) στο πρόσφατο τεστ του Qatar δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο, ωστόσο η προσομοίωση που έκανε τη δεύτερη ημέρα τον γέμισε αυτοπεποίθηση!

 

Ο Dovizioso είχε τον ένατο καλύτερο χρόνο στο τεστ του Qatar, ενώ τη δεύτερη ημέρα έκανε 17 συνεχόμενους γύρους με μέσο όρο 1:56,256, έχοντας ίδιο ρυθμό με τον Lorenzo (1:56,218).

 

«Έκανα 10 γύρους πολύ κοντινούς (σ.σ. εννοεί στο χαμηλό 1:56)», σχολίασε ο Dovi, ο οποίος πέρυσι έχασε για σχεδόν δυο δέκατα τη νίκη στο Qatar από τον Rossi.

 

«Έχουμε την ταχύτητα και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Αν δούμε την προσομοίωση του Lorenzo σήμερα, είναι πολύ κοντά σ’ αυτή που κάναμε εμείς την Πέμπτη».

 

«Πάντως ποτέ δεν ξέρεις. Οι συνθήκες μπορεί ν’ αλλάξουν και κάθε ημέρα να είναι διαφορετική. Θα ξεκινήσουμε αισιόδοξοι το Σ/Κ όμως, διότι έχουμε την ταχύτητα».

 

«Βελτιωθήκαμε πολύ στις εννέα ημέρες των δοκιμών. Ειδικά η αίσθησή μου».

 

Αναλύοντας ακόμα περισσότερο την εξαιρετική του προσομοίωση της Πέμπτης, δεύτερης ημέρας δοκιμών στο Qatar, ο Dovi πρόσθεσε:

 

«Οι χρόνοι μας ήταν πολύ καλοί και νομίζω ότι έκανα τον καλύτερό μου χρόνο στη μέση περίπου (σ.σ. στον 11ο από τους 17 γύρους)».

 

«Γι’ αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά θεωρώ ότι είμαι από τους πιο γρήγορους».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Φέτος πιο δυνατός από πέρυσι!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez-Pedrosa και... Malikian!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα