• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Crutchlow για τον Redding
Το σημείο αναφοράς να είναι ο Redding
Νέα 10/03/2016 - 09:38

Τη γνώμη του για τον Scott Redding έδωσε ο Cal Crutchlow, ο οποίος τερμάτισε στην έβδομη θέση στο τεστ του Qatar, έχοντας μια άσχημη πτώση την τελευταία ημέρα.

 

«Το πρόβλημά μας είναι το σημείο αναφοράς και για την Honda το σημείο αναφοράς πρέπει να είναι ο Redding. Πέρυσι έκανε 1:57-58 και τώρα κάνει 1:55».

 

«Και χωρίς να θέλω να τον μειώσω, διότι κάνει φανταστική δουλειά και οδηγεί πολύ καλά, αλλά δεν είναι καλύτερος του Marquez. Αυτή είναι η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε για την ώρα».

 

«Πετάει στα τεστ και σίγουρα πήρε κάποια δέκατα από το κίνητρο που άλλαξε ομάδα, αλλά όχι και τόσο πολύ. Οδηγεί φανταστικά, αλλά πρέπει να υπάρχει κάτι που μπορεί να δει η Honda».

 

«Δεν έγινε ξαφνικά ένας από τους γρηγορότερους αναβάτες στις δοκιμές και σίγουρα αυτό δεν έγινε μέσα σε μια νύχτα. Η αιτία είναι ότι άλλαξε κατασκευαστή».

 

«Πάντως τώρα είμαι πιο αισιόδοξος για το αγωνιστικό Σ/Κ απ’ ότι ήμουν τις προηγούμενες ημέρες. Θα είναι όμως δύσκολα».

 

«Ξέρω όμως ότι η Honda δουλεύει και ακούει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Με ακούνε και αυτό είναι καλό και γι’ αυτό μ’ αρέσει η Honda».

 

«Θα μπορούσα να φύγω πέρυσι, αλλά ξέρω ότι με ακούνε. Δεν είμαι ανόητος βέβαια, ξέρω ότι είμαι δορυφορικός αναβάτης και ότι δεν έχω τον πρώτο λόγο, αλλά προσπαθούν πολύ».

Επόμενο άρθρο »

Marquez-Pedrosa και... Malikian!

« Προηγούμενο άρθρο

Τι μάθαμε στο Qatar; (Μέρος 2ο)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα