• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Crutchlow για τα ηλεκτρονικά
Η Ducati είναι πολύ μπροστά!
Νέα 09/03/2016 - 12:57

Τη γνώμη του για τα νέα ηλεκτρονικά έδωσε ο Cal Crutchlow, ο οποίος τερμάτισε στην έβδομη θέση στο τεστ του Qatar, έχοντας μια άσχημη πτώση την τελευταία ημέρα.

 

«Τα ηλεκτρονικά ήταν πολύ καλύτερα τις δυο πρώτες ημέρες, αλλά την τελευταία βρήκαμε κάποια προβλήματα. Τουλάχιστον έχουμε μια εβδομάδα ακόμα να δουλέψουμε», σχολίασε ο Βρετανός.

 

«Για την ώρα είμαστε πολύ μακριά από την Ducati, από την άποψη των ηλεκτρονικών κι έτσι αυτό που κάνουμε δεν είναι τόσο άσχημο».

 

«Ακόμα στις ευθείες το traction control ενεργοποιείται γιατί είναι λάθος οι παράμετροι ή κάτι τέτοιο!»

 

«Κι αυτό είναι στις ευθείες ή από τη μια στροφή μέχρι την άλλη. Δεν το έχουμε φτιάξει, αλλά θα το ρυθμίσουμε. Θα πάρει χρόνο όμως, πολύ χρόνο».

 

«Η πρόοδος που έκαναν από την Sepang και το Phillip Island είναι σημαντική, αλλά δίχως αμφιβολία υπάρχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

 

«Η μοτοσυκλέτα, όπως και πέρυσι, είναι πολύ απαιτητική σωματικά. Ίσως και χειρότερη, ενώ εμείς θέλαμε να είναι πιο εύκολη».

 

«Ακόμα παλεύουμε πολύ με τη μοτοσυκλέτα. Ξέρουμε όμως ότι στο Qatar δεν τα πάμε καλά, οπότε σε άλλες πίστες ίσως είναι καλύτερα τα πράγματα».

Επόμενο άρθρο »

Συνεχίζουν μαζί GIVI και LCR

« Προηγούμενο άρθρο

Τι μάθαμε στο Qatar; (Μέρος 1ο)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα