• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 13:30
Δυο Ducati και μια Yamaha στην κορυφή
Νέα 01/02/2016 - 07:45

Η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ώρες στην πίστα Sepang, με καθαρό καιρό και τις συνήθεις υψηλές θερμοκρασίες της Μαλαισίας.

 

Για την ώρα, είναι ο Danilo Petrucci αυτός που προηγείται στους χρόνους με 2:01,811 με τον Jorge Lorenzo να ακολουθεί.

 

Ο Ισπανός της Yamaha κρατούσε την πρώτη θέση για αρκετή ώρα, αλλά λίγο πριν το μεσημεριανό διάλειμμα ο Petrucci τον πέρασε για 3 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

 

Στο 2:01 - με διαφορά μόλις ενός δεκάτου από την κορυφή - βρίσκουμε ακόμα μια Ducati, αυτή τη φορά την εργοστασιακή του Andrea Iannone.

 

Η πρώτη Honda είναι αυτή του Dani Pedrosa στην τέταρτη θέση, με χρόνο στο 2:02,125 ενώ με διαφορά δυο δέκατα πίσω του, την πεντάδα κλείνει ο Scott Redding.

 

Τρεις Ducati στις πέντε πρώτες θέσεις, με τους Petrucci και Redding να συνεχίζουν τις δυνατές τους εμφανίσεις, όπως έκαναν στα τελευταία τεστ του 2015.

 

Marquez και Rossi ακολουθούν στις θέσεις έξι και εφτά, με τη μεταξύ τους διαφορά να διαμορφώνεται στα 29 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Στη δεκάδα έχουμε και μια Suzuki, αυτή του Aleix Espargaro, ο οποίος αφήνει πίσω του για λίγο τον Hector Barbera και τον αδερφό του, Pol.

 

Η Michelin έχει φέρει ένα καινούργιο μπροστινό το οποίο δείχνει να κάνει τη διαφορά, μιας και μέχρι το μεσημεριανό διάλειμμα μόνο ο Smith είχε πτώση.

 

Ο Βρετανός της Tech 3 - που έχει κάνει τους περισσότερους γύρους μαζί με τους Iannone και Barbera - είναι στην 13η θέση, στο +1,2δ από την κορυφή.

 

Να σημειώσουμε ότι η Michelin έχει φέρει πέντε διαφορετικά μπροστινά για να τα αξιολογήσουν οι αναβάτες.

Επόμενο άρθρο »

Το κράνος του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Με κατέπληξε η Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα