• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Με κατέπληξε η Ducati!
Τα πήγα πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα!
Νέα 31/01/2016 - 17:58

Η πρώτη ημέρα των ιδιωτικών δοκιμών αποτελεί παρελθόν και οι πρώτες δηλώσεις του Casey Stoner έχουν ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου.

 

Ο Αυστραλός άσος ήταν πολύ χαρούμενος από την πρώτη του επαφή με την κόκκινη μοτοσυκλέτα.

 

Βέβαια παραδέχτηκε ότι ήταν τελείως διαφορετική από τις άλλες Ducati που είχε οδηγήσει, αλλά «... αυτό ισχύει για όλες τις μοτοσυκλέτες έξι ετών πίσω».

 

Ο Casey είναι αναμφίβολα ο πιο επιτυχημένος αναβάτης της Ducati, έχοντας χαρίσει στους κόκκινους το Πρωτάθλημα το 2007.

 

Ήταν η πρώτη του σεζόν με την Ducati, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε άλλες 23 νίκες μέχρι να αλλάξει στρατόπεδο και να πάει στην Honda.

 

Τα επόμενα χρόνια ήταν δύσκολα για τους κόκκινους, οι οποίοι αν και έφεραν τον Valentino Rossi, εν τούτοις δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν από την μετριότητα.

 

Από την εποχή του Ιταλού super star και μετά, έγιναν μεγάλες αλλαγές στο Αγωνιστικό Τμήμα των κόκκινων, με την πιο σημαντική προσθήκη να «ακούει» στο όνομα Gigi DallIgna.

 

Ο τελευταίος ανέλαβε Γενικός Διευθυντής στους κόκκινους το 2014, προερχόμενος από την επιτυχημένη πορεία του στην Aprilia.

 

«Ο Gigi είναι ευθύς και πολλοί ξέρουν ότι έτσι είμαι κι εγώ. Σε κάποιους δεν αρέσει, αλλά είναι φανταστικό ότι δουλεύω μαζί του», τόνισε ο Αυστραλός.

 

Στρέφοντας και πάλι την προσοχή του στο σημερινό τεστ, ο Casey Stoner δήλωσε έκπληκτος με τους χρόνους που κατάφερε.

 

Να θυμίσουμε ότι επίσημοι χρόνοι δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο το «αδελφό» gpone.com κατέγραψε 2:02,01 για τον Αυστραλό άσο.

 

«Τα τελευταία τρία χρόνια οδήγησα MotoGP μοτοσυκλέτα 3-4 φορές. Δεν είναι πολλές. Και χρειάζεται χρόνος να καταλάβεις τι γίνεται και να το μεταφέρεις στους μηχανικούς».

 

Δυστυχώς ο Casey Stoner απέφυγε να τοποθετηθεί στο ερώτημα που είναι στο μυαλό όλων των φίλων του MotoGP, αν θα τον ξαναδούμε στο grid έστω και για κάποια-ες έκτακτες συμμετοχές.

 

Όταν τον ρώτησαν σε ποια πίστα θα ήθελε να επιστρέψει και να αγωνιστεί, απάντησε: «Στην Laguna Seca».

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 13:30

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Θα είναι στο επίσημο τεστ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα